Rimi buklets - 23.04.2019. - 06.05.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

23.04.2019. - 06.05.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 14 ... 32
Rimi buklets - 23.04.2019. - 06.05.2019.. 14. lapa.
1 ... 14 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 23.04.2019. līdz 06.05.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Receptes grilam Griletu darzeru salati Sastāvdalas Pagatavošana G 10 japanu baklažāni 2 nelieli saldie kartupeli 2 fenheli, pärgriezti gareniski uz pusem 1ed. k. tomatu pastas 500 g tomātu biezena 1/2 sarkana čili, smalki sakapāta 1/2 zala čili, smalki sakapāta neliela sauja sakapäta bazilika, katini smalki sakapāti, lapinas veselas 3 kiploka daivinas planās škēlitēs 1 tejk. kumina sēklu 1tejk. svaigi maltu melno piparu sauja mazu pētersila lapinu 20 g ciedru riekstu 20 ml extra virgin olivellas Uz grila (vai krãsni 210 grados) liec veselus baklažānus un kartupelus, kurus pirms tam visapkārt sadursti ar dakšinu. Baklažānus grile vai cep apmēram 25 minütes, kartupelus 40 minütes 1stundu, un fenhelus, ar griezuma vietu uz leju - 20 minůtes. Tikmēr panna ella uz mazas liesmas 5 minütes pasaute čili, kiploku, kuminu un bazilika kātiņus Pievieno tomãtu pastu un pacep 4 minutes. Pievieno měrci un saute uz videjas liesmas kādas 30 minütes, pieskatot, lai nepiekep apakša. Signe Meirane ediena mākslas kritike Kad baklažāni gatavi, nomizo, mikstumu sadali un to pašu dari ar kartupeliem. Uz škivja pa visu apakšu liec merci, pa virsu darzenus uzlej ellu, uzber ciedru riekstus un pêtersila lapinas. Pasniedz Baba ganoush Sastāvdalas 3 palieli baklažani 50 g grieku jogurta 3 kiploka daivinas izspiestas caur kiplokspiedi 2 ed. k. tahini (sezama seklinu pastas) 20 ml extra virgin olivellas ed. k. citrona sulas nedaudz bio citrona mizinas, smalki sarivētas 1/5 tějk. kumina pulvera Pagatavošana Uz grila (vai krãsni 210 grados) liec veselus baklažānus un grile vai cep apmēram 40 min. - 1stundu, atkarigs no karstuma un baklažānu izmēra. Nonem, atdzese pilniba un novelc mizu. Sakapa baklažanus, cik vien smalki vari, putra. Pievieno visas pārējās sastāvdalas un samaisi. Lauj ievilkties dažas stundas un pasniedz uzlejot ellu un uzberot pētersilus. 14 Grilam&piknikam . Aprilis 2019

Rimi bukleti

Populārākie bukleti