Rimi buklets - 26.03.2019. - 08.04.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

26.03.2019. - 08.04.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 16 ... 32
Rimi buklets - 26.03.2019. - 08.04.2019.. 16. lapa.
1 ... 16 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 26.03.2019. līdz 08.04.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Rimi Labākai dzivei Gala Viena no cilvēka uztura galvenajām sastãvdalam ir gala. Galu cilvēki ir lietojuši jau gadu tükstošiem ilgi - varijuši, cepuši sutinäjuši, salijuši un žavējuši, lai saglabatu pēc iespējas ilgāk. Kas tik vertigs atrodams gala, kāpēc musdienās ta joprojām ir neaizstäjama uzturã, un kādu galu labāk ieklaut edienkarte? ir vairāk dzelzs, cinka, fosfora un B grupas vitaminu. Taču sarkana gala lielākoties ir treknāka par balto, tāpēc to nav ieteicams lietot biežāk kã divreiz nedēlā. Balta gala ir liesāka, un olbaltumvielu koncentrācija tajā ir nedaudz augstäka nekā sarkanajā galā; baltajā gala ir vairāk kãlija, toties mazāk mioglobina un ari nedaudz zemāka dzelzs koncentracija. Lai uznemtu pilnvertigu uzturvielu klāstu, ieteicams lietot uztura gan sarkano, gan balto galu. Cilvēkiem ar sirds un asinsvadu slimibam labāk izvēlēties liesāku galu - vistu, titaru, trusi. Savukārt tiem, kuri cieš no dzelzs deficita anemijas, biežāk jäēd liellopa gala, liesa cukgala un jers. Lai uzlabotu dzelzs un citu mikroelementu uzsukšanos, nepieciešams C vitamins, tapec pasniedziet galas edienus kopā ar svaigiem zalajiem salātiem. Olga Lubina Galvenais galas elements ir olbaltumvielas. Tas ir kimisks savienojums, no kura cilvēka organisms sintezē jaunas un atjauno jau esošās šunas. Citiem värdiem, olbaltumvielas ir galvenais organisma buvelements. Olbaltumvielas sastav no divdesmit aminoskābem, kuras cilvēka organisms spēj sintezet tikai dalēji. Daba sastopamas astonas neaizvietojamās aminoskābes, kuras musu organisms pats sintezēt Rimi veseligas ešanas eksperte Veselibas ministrija rekomende nedēlã apest ap 300- 600 gramu liesas galas. No tãdienm galas izstrādājumiem ka cisini, sardeles, desas, spekis atturēties. Lai gan tie daudziem garšo, šajos produktos ir augsts tauku saturs, kä ari pārtikas piedevas, piemēram, nitritsāls, un toksiskas vielas, kas rodas koksnes nepilnas sadegšanas procesã, galu kūpinot. Sis vielas var veicinat sirds un asinsvadu slimibu risku, aptaukošanos, onkologiskās un citas saslimšanas. Ja tomer neesat gatavi pilniba atteikties no galas produktiem, kas apstrādāti ar dumiem vai pagatavoti atklātā liesmā - piemēram, grilēti, pirms ešanas ieteicams atbrivoties no to virsējās kartas, kur koncentrējušās kaitigas vielas. Šādus produktus ieteicams apest ätri: jo ilgāk tos uzglabā, jo lielāka iespēja, ka tajos iesüksies toksiskās vielas. kupinajumi gan labāk nespēj, ir jāuznem ar pärtiku. Jebkura gala gan sarkanā, gan baltā, ka ari citi dzivnieku valsts izcelsmes produkti satur visas astonas neaizvietojamās aminoskābes. Tas nozimě, ka, lietojot uztura galu, organisms uznem visus nepieciešamos buvelementus normālai organisma darbibai 100 gramos galas vidēji ir 18-20 grami olbaltumvielu Gala ir labs mikroelementu avots: ta satur B12 vitaminu, kas sastopams tikai dzivnieku valsts produktos, dzelzi, cinku, selenu, magniju, kāliju un citus mikroelementus, kas nodrošina normalu organisma darbibu. Gala praktiski nav og!hidratu, toties ta satur taukus, kuru daudzums katra gala ir atškirigs Rimi Labakai dzīvei atzime galas produktiem tiek pieškirta - Svaigai galai, ja tauki sastavā ir ne vairāk kā 10 g/100 g Sarkana gala satur mioglobinu ipašu olbaltumvielu, kas atbild par skābekla pārvietošanu organisma. Tieši mioglobins pieškir galai sarkano toni. Sarkanajā galā - Marinētai galai, ja tauki sastāva ir ne vairāk kā 10 g/100 g. cukuri ne vairāk kā 3 g/100 g, sãls ne vairāk kā 1 g/100 g: - Pärstrādātas galas produkti satur ne mazāk ka 70% galas, un ja tauki sastāvā ir ne vairāk ka 10 q/100 q, cukuri ne vairāk kā 3 g /100 g, sals ne vairāk ka 1.25 g/100 g - Desãm ir pielaujams tikai dabigs apvalks. Rimi Labakai dzivei! labakai dzivei | Marts 2019 16

Rimi bukleti

Populārākie bukleti