Rimi buklets - 26.02.2019. - 11.03.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

26.02.2019. - 11.03.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 4 ... 32
Rimi buklets - 26.02.2019. - 11.03.2019.. 4. lapa.
1 ... 4 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 26.02.2019. līdz 11.03.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Edienu un vina saderiba Vinu un juras produktu sadenba Soreiz es velos vienu žurnāla atverumu veltit padzilinatai zivju un citu jūras produktu un vinu saderibas tabulai. Atgādinu, ka jebkuri tāda veida mēginājumi sistematizēt subjektivo katra cilvēka individuālo garšas izjūtu objektivi dod jums tikai virzienu saskanigāka vina meklējumos, bet nekad 100 % negarante, ka noradita kombinācija bus absolutās harmonijas garantija ikvienam no jums. Soreiz saderibas tabulai es nemu par pamatu Rimi veikala nopērkamos jūras produktus un zivis, sadaliju edienus grupās pec to pagatavošanas principa un tad sikāk, sadalot pa galvenajām izejvielām, kas var mainit vina izvēli. Savukārt, uz otras - limeniskās ass sadalot vinus pa to vispopulārākajiem, pie mums pieejamiem vina veidiem un stiliem. Kā vienmēr, es veršu jusu uzmanibu, ka mēģinot ieverot maksimālu objektivitäti, es izvēlējos saderibu noradit kã: ar to velreiz uzsverot, ka pilnigas precizas patiesibas ediena un vina saderiba nav viss ir tikai jusu pašu rokās (vairāk gan degunā un mutē) un jusu individuālās garšas harmonijas meklējumos Glas Runajot par vinu stilu apzimējumiem, jus ieraudzisiet, ka dažos gadījumos tas ir vinogu škirnes ka noteicošās vina stila apzimējuma, bet dažos gadijumos tie var būt ari vinu reģioni vai pat ražošanas specifika. Tadejādi es centos paradit iespējamās atškiribas un izvairities no pārāk liela vispariguma. Pirmo reizi Rimi Vina darzs kataloga vēsture šajā informativajā tabula es ieklävu ari dzirkstošos vinus, jo uzskatu, ka burbuli jūsu glāzē var kalpot gan ka dzeriens svētku tostam, gan piedeva ipašai maltitei! Redzesiet, ka dažiem no dzirkstošo vinu veidiem ir loti plašas edienu saderibas iespējas. Lielākais mits, - ka pie "peldošajiem edieniem der tikai baltvins, šajā tabula jums laus nojaust, ka to ir iespējams apgāzt měginot saparot jüras produktus ar dažādiem roza un pat sarkanajiem viniem. Papildus noteikti ievērojiet, ka dažādas mērces pie ediena var radikāli izmainit iespējamo vina saderibu. Piemeram, asas mērces pieprasa vinu, kas nav stiprāks par 11 % alkohola, sarkanās mērces vairāk nosliecas par labu saderibai ar sarkanviniem, kremigās baltås merces prasa ari vinam būt pilnmiesigakam un piesātinātākam, savukrt saldskabās mērces labāk sadzivos ar pussausajiem vai pat saldajiem viniem. Marcis Mitrevics Rimi Vina darzs vinzinis - labas saderibas iespējamiba, -videjas saderibas iespējamiba, - zemas saderibas iespējamiba, Vinu katalogsI Pavasaris 2019 www.gardezi.lv/vinadarzs 4

Rimi bukleti

Populārākie bukleti