Rimi buklets - 12.02.2019. - 25.02.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

12.02.2019. - 25.02.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 12 ... 32
Rimi buklets - 12.02.2019. - 25.02.2019.. 12. lapa.
1 ... 12 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 12.02.2019. līdz 25.02.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

I Love Eco Kukuga salati ceptiem kubjiem lecag tomatos ar Sastāvdalas G IILove Eco vegetärais buljona kubinš 200 q zalo I Love Eco lecu 10 ml vinogu kaulinu ellas 2 selerijas kati, smalki sakapāti 1 kiploka daivina, smalki sakapäta 3 vidēji lieli šalotes sipoli, katrs sagriezti 8 dalas 2 pacinas I Love Eco sasmalcinātu tomatu 1 liels vai 2 mazi zarini rozmarina 1pacina nokāstu /Love Eco turku zirnu 1pacina/ Love Eco fetas siera 50 g ILove Eco valriekstu, rupji sakapātu 4 ed. k. I Love Eco grieku olivellas jüras säls pec garšas 1 tejk. svaigi maltu melno piparu Sastāvdalas 800 g riekstu vai sviesta kirbja ar visu mizu, palielos gabalos 20 ml vinogu kauliņu ellas 8-10 zarini/Love Eco timiana 5 zarini / Love Eco bazilika, smalki sakapāta 200 g kuskusa 250 ml üdens 3 ed. k. I Love Eco pesto 3 ed. k. I Love Eco Extra Virgin olivellas 240 q nokāstuI Love Eco turku zirnu 30 gILove Eco lazdu riekstu, rupji sakapatu 30 g/ Love Eco mandelu svaigi malti melnie pipari pec garšas Signe Meirane ediena mäkslas kritike sava sulã Pagatavošana Katlä lej üdeni, pievieno 1 buljona kubinu un novari lecas, lidz täs ir gandriz gatavas, bet vel viegli kraukškigas iekšā. Panna lej ellu, pievieno seleriju, kiploku, sipolus un sali. Saute uz mazas liesmas 10 minütes. Pievieno tomatus, rozmarinu, piparus un nokāstas lecas, saute 15 minütes uz vidējas liesmas, kamer tomãti reducējušies. Var sautēt ari ilgāk. 5 minütes pirms beigam pievieno zirnus un pasaute. Pasniedz, uzberot valriekstus, sieru un uzlejot nedaudz ellas. Pagatavošana Sakarse krasni 200 gradu karstu. Samaisi kirbjus ar ellu, timianu, baziliku, sali un pipariem. Liec krasni un cep, kamer gatavs, kādas 30 minütes. Tikmēr katla liec kuskusu, uzlej verdošu üdeni, kas samaisits ar nedaudz säls, uzliec vaku un paturi 10 minutes. Blodā samaisi pesto ar Extra Virgin olivellu. Tad ar pirkstiem saberz kuskusu, lai ir drupans. Pievieno pesto, samaisi. Pievieno zirnus, atkal samaisi. Kad kirbis gatavs, liec traukā kuskusu, uzber riekstus un uzliec kirbi. Pasniedz TRAUKIEM CHARM -50% Gardedy Februaris 0 12

Rimi bukleti

Populārākie bukleti