Rimi buklets - 12.02.2019. - 25.02.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

12.02.2019. - 25.02.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 11 ... 32
Rimi buklets - 12.02.2019. - 25.02.2019.. 11. lapa.
1 ... 11 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 12.02.2019. līdz 25.02.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Receptes Fokača un tomatu galati Sastavdalas Pagatavošana 20 g svaiga rauga 185 ml remdena udens 290 g kviešu miltu 30 g instant polentas /2 tējk. juras sāls 2 tejk. cukura 60 ml maigas olivellas rupja sals, virskärtai 10 tomatini, pārgriezti uz pusem rozmarina lapiņas salâtiem: 200 g Juanita tomatu, pārgrieztu uz pusem 200 g Essentia tomatu, pargrieztu uz pusem 200 g Peppermato Murice tomatu, pārgrieztu uz pusem 15 gab. I Love Eco olivas, kaulini iznemti, palielos gabalos juras sāls pec garšas pipari pec garšas 2 ed. k. Selection by Rimi Extra Virgin olive!las 1burratas siers Mază bloda ielej pusi üdens, pieliec raugu un iemaisi. Liela blodā liec miltus, polentu, säli un cukuru. Samaisi. Pielej rauga üdeni, ellu un mici miklu. Ja liekas, ka mikla par sausu, tad lej pamazam vel üdeni (pa 10 ml viena reize). Samici miklu kādas 4 minūtes, izveido bumbu. Atstãj blodā, pārkaisi ar miltiem un pärklāj ar dvieli. Laujrugt 1stundu silta vietā. Pēc vienas stundas sagatavo garenu kēksa formu, iesmērējot ar ellu. Panem miklu, izveido pannas garuma klaipu, liec panna, uzliec tomatus, rozmarinu, uzber säli un liec uzrügt 30 minutes. Signe Meirane êdiena makslas kritike Sakarse krāsni 220 gradus karstu, liec pannu krāsni un cep vidējā nodalijuma augšas un apakšas režimã apmeram 20 25 minütes, lidz fokača ir viegli brüngana. Avokado kremg pukkapogtiem ar Kamer cepas, samaisi tomatus ar olivam, sali, pipariem un ellu. Siltu fokaču pasniedz ar salatiem, kuriem uzlikts burratas siers. Sastāvdalas 400 g pukkaposta, sadalita gabalinos 20 ml vinogu kaulinu ellas 1 tejk. smalki sakapāta rozmarina 1/6 tejk. viegli saberztu kimenu 240 g konservētu, nokāstu Ilove eco lielo pupinu 60 g čorizo desinu, sagrieztu mazos gabalinos 2 Selection by Rimi avokado, gatavi, miksti 2 ed. k. Extra Virgin olivellas 2 ed. k. citrona sulas jüras sals pēc garšas svaigi malti melnie pipari pēc garšas Pagatavošana Sakarsē krāsni 200 gradus karstu. Pukkāpostus samaisi ar ellu, kimenem, rozmarinu, sãli un pipariem. Liec panna cepties uz 15 minutem. Tad pievieno nokāstas pupinas un cep vel 10 minütes. Ja izmantosi čorizo desinu, tad kopa ar pupinam pievieno panna arī desinas. Tikmēr avokado saspaidi ar dakšinu, lai veidojas kremiga masa. Pievieno säli, piparus, citrona sulu, ellu un samaisi. Liec trauka apakšā, pa virsu kārto pukkāpostus ar pupinām un ja vēlies, tad liec ari desinas. Pärlej nedaudz ar ellu un pasniedz. Lieliski ar italu maizi fokaču un tomatu salatiem. Garded 11 Februåris 2019 |

Rimi bukleti

Populārākie bukleti