Rimi buklets - VAIRS NAV SPĒKĀ - lpp. 3 *

thumbnail - Rimi buklets - Akcijas preces - citronu, garneles, humoss, sviests, olīvas, tahini, eļļa, panna. 3. lapa.
3 / 61

* Ir spēkā sekojošos Rimi veikalos

Parādīt vairāk

Preces šajā bukletā

 
PUPINU HUMOSS AR PIEDEVĀM SASTĀVDAĻAS 20 min, 5 pers. Humosam: 480 g konservētu balto pupiņu; 60-100 ml konservēto pupiņu šķidruma; 2 ēd.k. tahini; 1 neliela bio citrona miza, smalki sarīvēta; 2 ēd.k. citrona sulas; 2 nelielas ķiploka daiviņas; 3 ēd.k. extra virgin olivellas; Jūras sāls pēc garšas; Svaigi malti pipari pēc garšas; Pasniegšanai: 8 artišoki eļļā; 20 Kalamata olivas; 30 g grauzdētu ciedru riekstu; Sauja bazilika; Saujiņa piparmētru; 20 ml extra virgin olivellas. PAGATAVOŠANA Visas humosa sastāvdaļas liec blenderi un sablendē, iegūstot krēmīgu masu. No sākuma gan pielej tikai pusi šķidruma un tad, ja nepieciešams, pārējo. Liec lēzenā traukā izsmērējot pa pamatni, un virsū kārto artišokus, olivas, riekstus, zaļumus. Apslaki ar eļļu. Vairāk recepšu meklē www.rimi.lv/receptes NJOKI AR GARNELEM UN IKRIEM SASTĀVDAĻAS 40 min, 4 pers. 1/2 smalki sarīvētas bio citrona mizas; 4 tējk. sarkano ikru / Love Eco; Jūras sāls pēc garšas; Svaigi malti melnie pipari pēc garšas. 120 g sviesta; 1 rozmarīna zariņš, sakapātas lapiņas; 3 ķiploka daiviņas ļoti plānās šķēlēs; 500 g njoku; 20 jēlas, notīrītas tiġergarneles; PAGATAVOŠANA Katliņā liec sviestu un kausē 15-20 minūtes, līdz sviests karamelizējas (pamatne kļūst brūna un sviests smaržo pēc karameles). Nokās. Lej 4 ēdamkarotes karamelizētā sviesta pannā, pievieno ķiploku, rozmarīnu un garneles. Cep no abām pusēm uz vidēji lielas liesmas, līdz garneles gatavas (apmēram 4 minūtes). Vienlaikus katlā uzvāri ūdeni ar sāli. Ber katlā njokus tajā pašā brīdī, kad liec pannā garneles. Vāri dažas minūtes, līdz gatavi, un nokās, iemaisi gatavajās garnelēs. Liec četros porciju traukos, pārlej ar sviestu, uzliec pa lielai tējkarotei ikru, uzrīvē citronu un uzber piparus. Pasniedz uzreiz.

Citi bukleti Rimi

Jaunākie bukleti