Rimi buklets - 18.12.2018. - 01.01.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

18.12.2018. - 01.01.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 30 ... 40
Rimi buklets - 18.12.2018. - 01.01.2019.. 30. lapa.
1 ... 30 ... 40

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 18.12.2018. līdz 01.01.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 40 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 40. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Receptes Ziemassvetku jokoladesz kaka (bea glutena) Sastāvdalas Pagatavošana Pamatnei: Uzkarse kräsni (180 C), ietauko apalu formu (24 cm diametra) pamatnei: 150 q tumšâs šokolädes 150 g sviesta istabas temperatüra 250 g pudercukura 2g sãls 100 g mandelu (grauzdětas, sasmalcinatas) 2 ed. k. pudercukura 6 olas 1 vanilas pāksts naža gals samaltu krustnaglinu naža gals malta kanēla mandarina mizina (no1mandarina) 4 tejk. škistošās kafijas G virspusei: mandarinu sula (no 2 mandariniem) Izkause šokolãdi üdens pelde. Saputo olas ar cukuru un vanilu (kas izkasita no paksts) lidz viegli stingram putäm. lecila sasmalcinatas mandeles, kanēli, krustnaglinas, mandarinu mizinu, škistošo kafiju un sali. Beigas pievieno izkausētu šokoladi un loti viegli iecila, kamer veidojas viendabiga masa. Liec ietaukotajā formã un cep aptuveni 35 min., kamer virsma ir stingra, bet iekšpuse ir miksta. Atdzese liene Zemite 30 q sviesta 4 tejk. malta kanēla led k. apelsinu likiera 50 g mandelu skaidinu (grauzdětas) 100 g mandelu (grauzdētas, drupinätas) delikatešu magistre ouse: Mandarinu sulu lej pannā, pievieno cukuru, Sviestu un kaneli. Visu karsē, kamer nedaudz karamelizējas. Parlej kükai, pārkaisi ar grauzdētām mandelem. Ja vělies, parkaisišanai var izmantot ari dažādus kūku dekorus Marcipana bučinag Sastāvdalas 300 g marcipana 20 g apelsinu džema 30 g mandelu skaidinu pudercukurs parkaisišanai Pagatavošana Marcipānu samici ar apelsinu džemu, veido bumbinas (35 g). Mandelu skaidinas saslapini ar üdeni un pielipini bumbinām virspuse. Cepešpanna ieklāj cepamo papiru, kārto bumbinas un liec 150 °C karsta cepeškrāsni uz 10 minütem. Kad bučinas izceptas, tas atdzese 20 minütes un parkaisi ar půdercukuru. 30 Gardedig Decembris 2018

Rimi bukleti

Populārākie bukleti