Receptes
2h 4
pers.
LIELLOPA ZUPA AR SARKANVĪNU
SASTĀVDAĻAS
400 g liellopa gaļas
300 ml sarkanvina
2 ēd. k. saulespuku eļļas
1ēd. k. sviesta
1½ ēd. k. miltu
2 daiviņas ķiploka
1 liels sipols
2 kāti selerijas
2 ēd. k. tomātu biezeņa
1 čili pāksts
4 kartupeļi
1,5 l liellopa buljona
2 lauru lapas
2 zariņi timiāna
1 pušķitis svaigu
pētersiļu pasniegšanai
NORMUNDS BARANOVSKIS
MĀJAS GARŠAS
ILove Eco
PAGATAVOŠ ANA
Sagriez gaļu un visus dārzeņus
nelielos kubiņos. Čuguna katlă
izkausē sviestu ar ellu. Apcep gaļu,
pievieno dārzeņus un nedaudz
pasautē. Pieber miltus, noplaucē. Lej
sarkanvinu un nedaudz patvaicě.
Pievieno tomātu biezeni, buljonu
un garšaugus. Ļauj zupai sākt
vārīties. Uzliec vāku un, samazinot
temperatūru uz pusi, vāri vismaz
1h 30 minūtes, lidz zupa kļuvusi
bieza un gaļa miksta. Ik pa laikam
pacel vāku un pamaisi, jo mēdz
gadīties, ka tā izvārās ātrāk, vai tieši
otrādi, nedaudz ilgāk. Pasniedz
ar sakapātiem pētersiļiem un
kraukšķigu franču bageti.
BALDP
Most
Sargains
IN Adv
oth Brgain Book
HARTMAN
FURNITURE& CARPET CO
3963
C rth Aveue
6.
Pavasaris 2021 / VINU KATALOGS
www.rimi.lv/receptes