woli
NORMUNDS BARANOVSKIS
MĀJAS GARŠAS
www.rimi.lv/receptes
TRUŠA GAĻA AR PASTU FETTUCCINE 2h 4 pers.
PAGATAVOŠANA
Katlā lej oliveļļu un apcep smalki sagrieztu seleriju,
sīpolu, ķiploku un burkānus. Pievieno vīnu un
nedaudz notvaicē. Pievieno trusi, sagrieztu
mazākos gabalos, ar kauliem. Pieliec tomātus,
lauru lapas un buljonu. Vāri, līdz gaļa atdalās no
kauliem. Izņem gaļu no katla, attiri no kauliem un
liec atpakal katla savārīties mērcē. Novāri pastu,
pievieno mērcei un pasniedz ar rivētu sieru.
SASTĀVDAĻAS
1 trusis
2 selerijas kāti
1 burkāns
1 sipols
3 daivinas kiploka
120 ml sarkanvina
300 g tomātu savā sulā
3 ēd. k. olivellas
lauru lapas
300 ml vistas buljona
400 g pastas Fettuccine
30 g rivēta cietā siera
Receptes
ANTIPASTI 5 min 4 pers.
SASTĀVDAĻAS
200 g siera Pecorino ICA
400 g dažādu sālītu olīvu
200 g marinētu artišoku
200 g saulē kaltēto tomātu
160 g prošuto šķinka
300 g pildītu piparu
100 g kaperu ziedu
1/2-1 franču bagetes
olivella pēc vajadzības
1 daivina kiploka
1-2 zariņi rozmarina
PAGATAVOŠANA
leslēdz cepeškrāsni grila režīmā 220
grādos. Restites novieto augšējā
plauktā. Sagriez bageti sev tīkamās
plānās šķēlītēs. Apslaki ar eļļu un
pārber ar rozmarīnu. Nogrilē no katras
puses, lidz maizites kļūst kraukšķīgas.
lerīvē ar ķiploku. Sagriez vai
i sadrupini
sieru. Kārto antipasti, liekot visas
sastāvdaļas uz liela šķivja, dēliša vai
mazos trauciņos. Baudi ar gardo vinu.
Pavasaris 2021 / VĪNU KATALOGS 29