Rimi buklets - 06.04. - 19.04.2021. - VAIRS NAV SPĒKĀ - lpp. 29 *

thumbnail - Rimi buklets - 06.04.2021. - 19.04.2021. - Akcijas preces - maizīte, pecorino, mērce, sula. 29. lapa.
29 / 33

* Ir spēkā sekojošos Rimi veikalos

Parādīt vairāk

Preces šajā bukletā

 
woli NORMUNDS BARANOVSKIS MĀJAS GARŠAS www.rimi.lv/receptes TRUŠA GAĻA AR PASTU FETTUCCINE 2h 4 pers. PAGATAVOŠANA Katlā lej oliveļļu un apcep smalki sagrieztu seleriju, sīpolu, ķiploku un burkānus. Pievieno vīnu un nedaudz notvaicē. Pievieno trusi, sagrieztu mazākos gabalos, ar kauliem. Pieliec tomātus, lauru lapas un buljonu. Vāri, līdz gaļa atdalās no kauliem. Izņem gaļu no katla, attiri no kauliem un liec atpakal katla savārīties mērcē. Novāri pastu, pievieno mērcei un pasniedz ar rivētu sieru. SASTĀVDAĻAS 1 trusis 2 selerijas kāti 1 burkāns 1 sipols 3 daivinas kiploka 120 ml sarkanvina 300 g tomātu savā sulā 3 ēd. k. olivellas lauru lapas 300 ml vistas buljona 400 g pastas Fettuccine 30 g rivēta cietā siera Receptes ANTIPASTI 5 min 4 pers. SASTĀVDAĻAS 200 g siera Pecorino ICA 400 g dažādu sālītu olīvu 200 g marinētu artišoku 200 g saulē kaltēto tomātu 160 g prošuto šķinka 300 g pildītu piparu 100 g kaperu ziedu 1/2-1 franču bagetes olivella pēc vajadzības 1 daivina kiploka 1-2 zariņi rozmarina PAGATAVOŠANA leslēdz cepeškrāsni grila režīmā 220 grādos. Restites novieto augšējā plauktā. Sagriez bageti sev tīkamās plānās šķēlītēs. Apslaki ar eļļu un pārber ar rozmarīnu. Nogrilē no katras puses, lidz maizites kļūst kraukšķīgas. lerīvē ar ķiploku. Sagriez vai i sadrupini sieru. Kārto antipasti, liekot visas sastāvdaļas uz liela šķivja, dēliša vai mazos trauciņos. Baudi ar gardo vinu. Pavasaris 2021 / VĪNU KATALOGS 29

Citi bukleti Rimi

Jaunākie bukleti