Rimi buklets - 20.11.2018. - 03.12.2018. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

20.11.2018. - 03.12.2018. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 18 ... 32
Rimi buklets - 20.11.2018. - 03.12.2018.. 18. lapa.
1 ... 18 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 20.11.2018. līdz 03.12.2018., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Receptes Abolu karamefu kaka Sastāvdalas ELE pamatnei: 220 g kviešu miltu 125 g sviesta istabas temperatürā 80 g cukura 2 g sals 30 g mandelu miltu 1 vistu ola 75 g salda krējuma 25 g cukura sirupa 50 g sviesta 5 g sals biskvitam: 3 vistu olas 180 g cukura 220 g kviešu miltu 80 g saldā krējuma 130 g sviesta istabas temperatura 2 g sals 4 g cepama pulvera G drumstalam: 45 g mandelu miltu 25 g bruna cukura 25 g cukura 50 g sviesta 50 g miltu 50 g mandelu, grauzdetas, drupinatas karamelizēti aboli: 275 g nomizotu abolu 165 g salda krejuma 110 g cukura liene Zemite karamelei: delikatešu magistre 125 g bruna cukura 10 g kukurüzas cietes 50 g üdens Pagatavošana Karamelizēšanai abolus sasmalcini aptuveni xl cm gabalinos. Saldo krējumu uzkarse lidz pirmajam burbulim. Katlina izkause cukuru Kamer tas karamelizejas, lēnām pievieno karstu saldo krējumu. Samaisi lidz viendabigai konsistencei, ieber sagrieztos abolus un vari maisot, kamer aboli klūst miksti. Atdzese Pamatnei miltus sajauc ar mikstu sviestu, cukuru un sali. Pievieno olu un iemici miltus. Noliec miklu vesumā uz vismaz 30 min. Uzkarse krasni 180 gradus karstu Miklu izrulle un vienmērigi ieklāj sagatavotā kūku forma (formas izmers apm. 15x7 cm vai 24 cm, ja apala forma). Cep aptuveni 15 minutes, kamer zeltaini bruna. Biskvitam saputo mikstu sviestuar cukuru. Pa vienai pievieno olas, puto, tad pakapeniski pievieno miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri un säli. Beigas pievieno saldo krejumu. Pusi biskvita lej uz ceptās smilšu miklas pamatnes, tad parlej karamelizētosabolus, pēc tam- atlikušo biskvitu. Liec iepriekš sakarseta krāsni (170 gradu temperatura) un cep aptuveni 20 minutes, kamer biskvits klūst zeltaini brūns. Karamelei katlinā sajauc kukurūzas cieti ar cukuru, pievieno pārejās sastāvdalas. Vari 5-8 minutes, kamer karamele sabieze un veidojas kremiga konsistence. Atdzese. Drumstalam visas sastavdalas sajauc drupačās, liec uz pannas un apcep iepriekš sakarsēta cepeškrāsni (180 gradu temperaturā) aptuveni 10-15 minutes. Atdzese. Izceptajai kukaiparlej karameli un parkaisi atdzisušās drumstalas. Drewenu meringa ulete Sastāvdalas meringa biskvitam: 6 vistu olu baltumi 375 g püdercukura 2 tejk. kukurüzas cietes 2 tejk. vina etika ogam: 350 g dzervenu 100 g püdercukura dekoram: 50 g dzervenu 2 kätini rozmarina pistacijas un dzervenes püdercukurã kremam: 400 g maskarpones siera 400 g salda krējuma 100 g pudercukura Pagatavošana Biskvitam saputo aukstus olu baltumus, pakāpeniski pievieno pudercukuru un saputo stingras putās. leputo kukurūzas cieti, tad vina etiki. Uzkarsë krāsni 220 grādu temperatüra. Uz silikona plāksnes izlidzina biskvitu, liek krasni un strauji samazina temperatüru uz 180 gradiem. Cep 30 minutes. Atdzese Kremam saputo saldo krējumu kopa ar maskarpones sieru un pudercukuru lidz stingrai krema konsistencei. Dzervenes saberž ar pudercukuru. Uz izcepta biskvita smēre 3/4 krema, virsū liek dzervenes, izlidzina un sarulle. Dekore ar kremu, dzervenēm, rozmarinu un pistacijām. 18 Galdediy Novembri 2018

Rimi bukleti

Populārākie bukleti