Rimi buklets - 20.11.2018. - 03.12.2018. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

20.11.2018. - 03.12.2018. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 16 ... 32
Rimi buklets - 20.11.2018. - 03.12.2018.. 16. lapa.
1 ... 16 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 20.11.2018. līdz 03.12.2018., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Receptes Kapostu piragi Sastāvdalas 2 iepakojumi atlaidinātas Selection by Rimikārtainās miklas, 8 plāksnes 1 maza ola 30 ml piena sēklinas uzberšanai 3 varitas olas, sagrieztas gabalinos 3 kiploka daivinas izspiestas caur kiplokspiedi 1/2 tejk. loti smalki sakapata rozmarina 1/2 tejk. svaigi maltu melno piparu juras sals pēc garšas Signe Meirane ediena makslas kritike pildijumam: 250 g sautetu kapostu, škidrums nospiests 200 g/love eco nokāstu, konservētu sviesta pupinu Pagatavošana Blodina sakul olu ar pienu, ar ko smērēsi pirāgus. Pildijumam bloda samaisi visas sastāvdalas, pirms pievienošanas pupinas nedaudz saspaidot ar rokam, lai tas nav veselas. Nem vienu miklas plāksni, izrullē nedaudz platāku un garāku (pa kādiem 2 cm uz katru pusi). Pärgriez uz pusem, lai ir 2 kvadrāti. Uz katra kvadrāta liec palielu karoti pildijuma apsmēre apakšējo dalu miklas ar üdeni un uzloki virsu otru dalu. Saspied malas kopā, izmantojot dakšiņu. Sakarse krāsni 210 gradus karstu. Sagatavo visus pirāgus un liec uz pannas, parsmēre ar piena un olas maisijumu, uzber seklinas un liec krāsni cepties 15-18 minūtes, kamer zeltaini. Iznem un pasniedz siltus. Sautetie rupinaes kapogte Sastāvdalas kāpostiem: 30 g sviesta vai 30 ml rapšu ellas 250 g sipolu, sagriezti stremeles 300 g iztiritu abolu sagriezti gabalinos 50 g Demerara cukura 1 liels rozmarina zarinš 81 love eco timiana zariņi 300 g nomizota apelsina, gabalinos 100 g rupjmaizes sagriezta mazos kubinos 1 kg dabigi skābētu kāpostu ar burkāniem 1 kanela standzina 2 laurlapas 1l udens 1l äbolu sulas juras sāls pēc garšas Pagatavošana Katla sakarse sviestu un liec cepties uz vidēji mazas liesmas sipolus ar aboliem un sali kadas 20 minütes, lidz tie klüst brüni. Pagriez lielāku liesmu, pievieno cukuru un pakaramelize vel 5 minutes. Pievieno parējās sastāvdalas, samaisi un uzvāri. Tad uzliec vaku un saute uz mazas liesmas 3 h, kamer kāposti miksti. Ik pa laikam pamaisi. Ap otro stundu nonem väku, lauj pasautēties, kamer nedaudz pierauj apakšu. Uzliec vāku, samazini liesmu un lauj sautēties tälāk, lidz gatavi. 204 Novembris 2018

Rimi bukleti

Populārākie bukleti