Rimi buklets - 06.11.2018. - 19.11.2018. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

06.11.2018. - 19.11.2018. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 18 ... 32
Rimi buklets - 06.11.2018. - 19.11.2018.. 18. lapa.
1 ... 18 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 06.11.2018. līdz 19.11.2018., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Rimi Vina darzs kluba biedriem ar Mans Rimi karti un kioska kuponu (iznemot akcijas preces visiem sarkanviniem atlaide -30 %) Registrejies www.gardezi.lv/vinadarzs vai Rimi kioskā. Svētku galdam Mes gimene protam svinēt svētkus un to ari vienmer daram. Müsu ciemini zina, ka šajā majā vienmer bus garšīgs ediens, mājiga atmosfera, viesmiligi saimnieki un viesi būs gaiditi ari ikdiena. Deserta labprāt gatavoju kaut ko siltu, seviški aukstā laikā. Sim nolükam loti piemeroti ir äboli. Ja pietiek laika, cepu abolu strudeli, ko pasniedzu ar vanilas mērci un balto saldējumu. Ja laika nav daudz, cepeškrāsni sacepu abolus ar sviestu, kanēli un cukuru, papildinu ar saldējuma bumbu un parkaisu ar kraukškigam kanela mandelu drupačam. Smaržo un garšo dievigi! Uz galda vienmēr ir ari svaigi augli- ziema tie ir mandarini, kurus nevaram vien sagaidit parādãmies veikalos. Bet no dzerieniem viesibas lielākoties izvēlamies vinu ziemā priekšroku dodam sarkanvinam, parasti Itālijas izcelsmes Viesibās pasniedzu zupu vai otro edienu, kã ari uzkodas un salätus. Dregnajiem rudens vakariem loti piestāv kirbju zupa, kuru papildinu ar ingveru asuminam un daudzveidigam piedevam garnelem, kūpinātu apceptu galinu, sēklinam, zalumiem, grauzdiniem, zilo sieru, kirbju ellu. Manai gimenei garšo klasiski edieni, tapēc parasti gatavoju vienkāršus, saprotamus otros edienus cükgalas vai putna cepeti vai garšaugos marinētu liellopa galu ar krāsainiem darzeniem, kapostiem un zalumiem piedevas. Bet ģimenes vegetärieši iemilojuši krāsni ceptu kazas sieru ar kirbjiem, bietēm un saldo kartupeli, ka ari batāti vai baklažānu ar darzenu un siera pildijumu. Galak Latvijas simtgades světkos galdu rotãs balts galdauts, ziedi, sveces un ista svētku kūka - mana mila burkänu kuka. Pēdējā laika samazinu kviešu miltu daudzumu uztura, tāpec burkānu biskvitu cepu ar mandelu miltiem, tad tas sanāk mitrāks un gardāks. Neatnemama biskvita sastāvdala ir rozines un rieksti, kā ari rums un kanēlis Kremu šai kukai izvēlos spilgti baltu, lai kontraste ar skaisto biskvitu, tapēc izmantoju mascarpone sieru. Küku bagātigi dekorēju ar dzervenem, pistācijām un mandariniem. liene 2emite delikatešu maģistre Burkanu kuka Receptei piemerots vins Sastāvdalas Pagatavošana Biskvits Burkanus nomizo un sarive. Olas sajauc ar cukuru. Sausās sastävdalas sajauc bloda un pakãpeniski iemaisi pie olam, pievieno burkanus. Sasmalcini valriekstus un pievieno masai. Pievieno rozines. Ja patik mikstākas rozines, tas izmērcē uz nakti vai novari, nokās un pievieno masai. Pierivē apelsinu mizinu un piespied sulu, pievieno rumu. Samaisi biskvitam: 2 olas apelsinu sula no 1 apelsina 30 ml ruma 100 g brüna cukura 85 g cukura 150 g kviešu miltu 3 burkani 170 g kukurüzas ellas 1 tejk. sodas 1 tejk. cepama pulvera 110 g rozinu 60 g valriekstu naža gals muskatrieksta 100 q dzervenu 1 tejk. kanēla apelsina mizina no /2 apelsina kremam: 170 g saldā krējuma 170 g mascarpone siera 100 g dzervenu saberztu ar cukuru INS TEM E REGHU dekoram: Lej ietaukota kükas forma un cep iepriekš sakarsētā krāsni 170 grādos aptuveni 50 min. Cepšanas laiks atkarigs no biskvita izmēra- jo planāks un mazāks biskvits, jo mazāk jacep. Pärbaudi gatavibu ar koka irbuliti - ja viducis nav miksts un kepiqs, tad biskvits ir gatavs. 30 g pistaciju nekustošais pudercukurs pärkaisišanai 1 mandarins BEDA VIN Gatavo kremu - saputo mascarpone sieru ar saldo krējumu lidz stingrai konsistencei Saberz svaigas dzervenes ar cukuru. SANCIENS EMPS Izcepto biskvitu atdzese un griez horizontāli 3 dalās. Apakšējo dalu liec formã, virsu liec kremu un dzervenes, tad liec otro biskvita kārtu, tad atkal kremu un dzervenes un tad atkal kremu un biskvitu. Dekore ar dzervenem, mandariniem, pistäcijām, pārkaisi ar nekustošo pudercukuru. BON VIN DE NOTRE REoON BALTVINS ANCIEN TEMPS SAUVIGNON FRANCIJA, 11.5% /0.75L 7.99 5 BRONZAS VINS 8.59 www.gardezilv/receptes Preču pieejamiba veikalos var atškirties, ar aktualo preču piedāvājumi aicinăm iepazities uz vietas veikalā. ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATIVA IETEKME Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nadošana nepilngadīgām personām ir aizliegta

Rimi bukleti

Populārākie bukleti