Rimi buklets - 23.10.2018. - 05.11.2018. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

23.10.2018. - 05.11.2018. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 16 ... 32
Rimi buklets - 23.10.2018. - 05.11.2018.. 16. lapa.
1 ... 16 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 23.10.2018. līdz 05.11.2018., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Receptes Rimi Cafa ulejp kokogiekyu piena merce BERNIEM PROGRAMMA LATVUAS BERNU PRIEKAM UN VESELIBA Sastāvdalas Pagatavošana Gn 300 g cala filejas 1/3 tejk. sals 1/2 tejk. cukura 1tejk. sojas 1/2 tejk. kiploku pulvera 1/3 tejk. malta ingvera 1 tejk. laima sulas 30 ml vinogu kaulinu ellas 400 ml kokosriekstu piena ICA 10 gab. pākšu zirnišu Rimi Sagatavo kirbjus un kartupelus varišanai, nomizo, sagriez un novāri, lidz miksti, nokās lieko üdeni. Sakarse pienu ar sviestu un pievieno kirbim un kartupeliem. Ar stampinu sastampa biezeni un ar putojamo slotinu saputo to, lai biezenis klütu gaisigāks. Biezenim: 400 g kirbja 200 g kartupelu 30 g sviesta 50 ml piena säls pec garšas Notmundg Baranong šefpavärs Vistas fileju sagriez mazākos gabalos. Sajauc tädu ka marinādi no laima sulas, sals, cukura, kiploka pulvera, ingvera un sojas. Viegli iemarine fileju un cep uz pannas vinogu kaulinu ella. Pievieno kokosriekstu pienu un nedaudz pasautē Mercei pievieno zirnu pākstis, sagrieztas mazākos gabalos tās dos papildu saldumu mērcei Madelu kekss ar dzevenem Sastāvdalas 180 g sviesta 70q kokosriekstu risu dzeriena 50 g pekanriekstu (sakapäti) 50 g dzervenu Dekoram: 200 g balta cukura Rimi 4 gab. vistu olas Rimi A/L 150 g Hercogs pašbriestošo kviešu miltu 90 g mandelu miltu 100 g baltās šokolādes 30 g sviesta pekanrieksti un žāvētas dzervenes - pec izvēles Pagatavošana Izkause sviestu ar risu dzerienu. Olas sakul ar cukuru. BREAD BAKERY Jauc miklu olas ar Sviestu, tad pievieno miltus un mandelu miltus pekanriekstus un dzervenes. Pildi ietaukota kēksa forma un cep sakarseta cepeškrāsni 160-175 grados 40 minütes. Atdzese un iznem no forminas. Izkause šokoladi ar sviestu un pärlej keksam. Dekore pēc savas patikas. 16 Gardedig1 | Oktobris 2018

Rimi bukleti

Populārākie bukleti