Rimi buklets - 25.09.2018. - 08.10.2018. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

25.09.2018. - 08.10.2018. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 18 ... 32
Rimi buklets - 25.09.2018. - 08.10.2018.. 18. lapa.
1 ... 18 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 25.09.2018. līdz 08.10.2018., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Graudaugi JaunuminoValdo» Dzeltenās lecas ir pākšaugi ar loti augstu olbaltumvielu saturu. Tas ir bagatas ar škiedrvielam, B1 vitaminu, aminoskabem, ka ari ir izcils folijskābes un mineralvielu (dzelzs, fosfora, cinka, kālija) avots. Lecas ir produkts, kas ieteicams vegetārā uztura un salätos, taču tās būs ari lieliska piedeva galas edieniem, zupäm un sautējumiem. Pagatavošanas laiks: 10-15 minutes (pirms gatavošanas jänoskalo). baltākas un izvārās atrāk par parastajam grübam. Perlu grübas ir bagatigs vitaminu, mineralvielu, olbaltumvielu un oglhidratu avots, to sastāva esošās škiedrvielas absorbe toksinus un izvada no zarnu trakta Turku zirni uzturvielu zina ir vieni no vērtigākajiem pākšaugiem. Tie ir labs olbaltumvielu, proteinu un škiedrvielu avots. Satur nepiesātinātās taukskābes, A, B1, B2, B6 un C vitaminus, dzelzi, selēnu, mangānu, ka ari citus vērtigus mikroelementus. Turku zirnus var pasniegt kã uzkodu vai piedevu galas edieniem, pievienot salatiem un zupam vai gatavot putras. No sausiem, samaltiem turku zirniem iequst miltus, no kuriem var gatavot miklas un cept gan maizi, gan pankūkas Pagatavošanas laiks: 45-60 minütes, pirms tam jāpārlasa, jāskalo un jaizmērce 6-8 stundas. vielmainas galaproduktus. Sastāva daudz lizina, kas aktivi piedalas kolagena veidošanās procesos organisma. Lieliski papildina zupas un sautējumus grübas sabiezina edienu un piedod tam patikamu garšu. Var pievienot svaigajiem salātiem Kã pamatediens sader ar galu zivim un senem. Var izmantot saldo kremu un sacepumu pagatavošanai. Pagatavošanas laiks: 13-15 minutes Perlu grubas ir sasmalcinati miežu graudi, kam nonemts arejais apvalks. Tās ir mazākas, stingrākas, BALTAKVINOJA Bulgurs tiek gatavots no cietajiem kviešiem, graudus attirot, tvaicējot. žavējot un samalot akmens dzirnavās. Si apstrādes procesa laikā netiek zaudeti graudos esošie vitamini Bulgurs bagatigi satur oglhidrātus, škiedrvielas, proteinu, dzelzi, kāliju, magniju, kalciju, fosforu, B, C un E vitaminus. Uztura specialisti šo produktu iesaka lietot uzturā cilvēkiem, kuri ievero dietu. Daudzpusigi izmantojams ka piedeva dažādās vegetāro un galas edienu, salatu, ka arī desertu receptes. Pagatavošanas laiks: aptuveni 15 minütes. 1 M VALDO, 250 G (7.16 /KG) 229 VALDO BALTA KVINOJA TURKU ZIRNI 1 VALDO, 500G (2.38/KG) 250 +59€ Kvinoja ir balandu dzimtas augs. Ipašo sēklu dēl to sauc ari par risu balandu. Kvinoja aug Andu kalnos Dienvidamerika. Kvinojas sastāva ir daudz olbaltumvielu un mikroelementu. Ta satur daudz nepiesātinäto taukskabju, antioksidantu (kvercetins un kempferols), škiedrvielu un dažādu vitaminu. Kvinoja nesatur glutēnu un ir pilnvertigs olbaltumvielu avots uzturã. leteicama sportistiem un fiziski aktiviem cilvêkiem. Izmantojama visos risu edienos risu vietä gan ka piedeva, gan salātos un desertos. Viegli pagatavojams veseligs un garšigs produkts. Pagatavošanas laiks: 15-20 minütes. VALDO TALDO PERLU TURKU ZIRNI GRUBAS AV ALCHCK PERLUGRÜBAS VALDO, 500 G (1.38 €/KG) 69 0.95€ 0.526 VALDO BULGURS VALDO LECAS DZELTENAS OCA N 4X BULGURS 1 T 29 VALDO, 500 G (2.58 €/KG) DZELTENAS LECAS VALDO, 500 G (2.98 €/KG) 1 t 79 € 05 199€ AKCIJAS LAIKS: 25.09.-08.10.2018. 18 GardeduyI Septembris 2018

Rimi bukleti

Populārākie bukleti