Rimi buklets - 25.09.2018. - 08.10.2018. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

25.09.2018. - 08.10.2018. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 16 ... 32
Rimi buklets - 25.09.2018. - 08.10.2018.. 16. lapa.
1 ... 16 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 25.09.2018. līdz 08.10.2018., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Gatavo galu garšigi Jera gafas sauteyumn'g ny gaime Sastāvdalas Pagatavošana G Sagriez jera galu lielos gabalos (aptuveni 4-6 cm) 1kg jera škinka 141jera galas buljona 400 g miltainu kartupelu 400 g stingru kartupelu 700 g burkanu 5 timiana zarini 1 bunte petersilu Katla liec vārities buljonu kopa ar galas gabaliem. Nosmel putas Lidzko buljons sāk varities, samazini liesmu un vari galu vismaz 30 minutes Norerund's Boranovskls Pa to laiku nomizo kartupelus un burkanus. Sagriez tos lielos gabalos (2-3 cm). šefpavars Kad galas gabali novārijušies, iznem tos no katla. Buljonam pievieno timiānu, abu veidu kartupelus un burkanus un vari vismaz 20 minutes. Miltainie kartupeli izškidis, veidojot biezāku, kremigāku buljonu. Iznem timianu, pievieno galu un uzkarse, lidz zupa sak varities. Pasniedz ar smalki sakapätiem pêtersiliem. Tela gafaz harco Sastävdalas Latvijā šo sautējumu var est ariar krējumu. 700 g tela škinka ar kaulu 1sipols, nomizots 1,5I liellopa, jera vai tela galas buljona olivela cepšanai 2 sarkanas paprikas sagrieztas mazos gabalos 4-5 kiploka daivas, nomizotas 80g risu 2 ed k. tomatu pastas 400 g tomatu vai konservētu tomatu sava sula 1,5 tejk. hmeli- suneli garšvielas 1 bunte kinzas, pētersilu, selerijas zalumu Pagatavošana Škinki ar kaulu un veselu sipolu vari buljona, lidz gala atdalas no kaula. Nosmel putas Pêc tam iznem galu no buljona un sagriez mazākos gabalos. Panna sakarsēta ella apcep sagrieztäs paprikas gabalinus, kiplokus un risus. Pievieno tomatu pastu, tomatus un garšvielas. Pannas saturu pievieno buljonam, pievieno ari galu un turpini varit vēl vismaz 20 minütes. Zupu nonem no uguns un lauj tai savilkties. Pasniedz ar sakapātiem zalumiem. s, ot Max MecL 7.37 KATLIEM TEFAL INTUITION -30% Tefal AKCIJAS LAIKS: 25.09.-08.10.2018. 16 Gardedy | Septembris 2018

Rimi bukleti

Populārākie bukleti