Rimi buklets - 25.09.2018. - 08.10.2018. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

25.09.2018. - 08.10.2018. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 15 ... 32
Rimi buklets - 25.09.2018. - 08.10.2018.. 15. lapa.
1 ... 15 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 25.09.2018. līdz 08.10.2018., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Biešu receptes Ceptu beju lecu galati Bieju un kiploku humuss Sastāvdalas Pagatavošana 500 g nelielu biešu ar visu mizu 6 tejk. tahini 460 q nokāstu konservetu turku zirnu 5 nelielas kiploka daivinas, nomizotas, izspiestas caur kiplokspiedi 1/2 tejk. kimenu viegli saberztas 1/4 bio citrona mizinas, smalki sarivetas 30 ml Selection by Rimi olivellas ar baziliku 50 ml üdens (vai nedaudz vairāk, ja liekas, ka vajag) juras sals pēc garšas svaigi malti melnie pipari pēc garšas Sakarse krāsni 210 gradus karstu. Cepamajā panna liec bietes un cep kräsni 1,5-2 h (atkarigs no biešu lieluma). Iznem ara un pilniba atdzesē. Notiri mizu (ta viegli nāks nost) Sastavdalas 500 g veselu nelielu biešu 100 g beluga (melno) lecu jüras säls pec garšas 1rozmarina zarinš 1 lauru lapa 2 kiploka daivas, bez mizam 60 g zila siera, sagriezts nelielos gabalinos 30 g mandelu, sakapātas garenas škēles Blenderi liec tahini, zirnus, bietes, kiplokus, kimenes, citrona miziņas, ellu, nedaudz sāls, piparus un sablendere, lidz izveidojas krēmiga masa. Blenderējot pievieno nedaudz üdens un, kad ir krēmigs, pievieno vēl, cik vajag (atkarigs, cik biezu humusu vēlies). Pasniedz, ar ko vēlies (ar lazdu riekstiem un rukolu ir loti laba kombinācija) mercei 100 g grieku jogurta 1/2 tejk. Dižonas sinepju 1/4 tejk. medus 30 g valriekstu, saberzti putrã 2 ed.k. olivellas 1 tejk. smalki sarivētu apelsina mizinu juras sals pec garšas svaigi malti melnie pipari pēc garšas Pagatavošana Sakarse krāsni 210 gradus karstu un liec cepties bietes (gan šim edienam, gan humusam, ja gatavo). Cep 1,5-2 h, lidz bietes gatavas. Iznem arā, nomizo un sagriez gabalos, ka vēlies Tikmer novari lecas, lidz täs gatavas, üdenim pievienojot sali, rozmarinu, kiploku un lauru lapu. Kad gatavas, nokās. Bloda sajauc kopā visas mērces sastavdalas. Uz škivja kārto bietes, lecas, uzlej mērci, uzliec sieru un mandeles. Salãtus pasniedz siltus vai aukstus, ka vēlies.

Rimi bukleti

Populārākie bukleti