Rimi buklets - 20.11.2019. - 02.12.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

20.11.2019. - 02.12.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 27 ... 32
Rimi buklets - 20.11.2019. - 02.12.2019.. 27. lapa.
1 ... 27 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 20.11.2019. līdz 02.12.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Receptes «Crème brulée» Sastavdalas Pagatavošana 500 ml salda krējuma 6 olu dzeltenumi 1 vanilas päksts, sagriezta uz pusem 85 g cukura 2 ed. k. bruna cukura üdens cepšanai Uzliec krāsni karsēties lidz 160°C. Saldo krejumu sakarse lidz 90°CC kopã ar vanilas pāksti. Uzliec vāku un lauj pastâvēt 10 min. Iznem vanilas pāksti Cita traukā sakul olu dzeltenumus ar cukuru, aplej ar siltu saldo krejumu, un blodu karse üdens peldě, lidz krems säk biezet. Lej traucinos, tos liec lielākā cepamtrauka, kur pielej verdošu ūdeni tik daudz, lai tas bûtu lidz brule traucinu pusei. Notnunds Baranogkis Liec visu cepeškrasni, samazinot temperaturu lidz 150 C un cep B5- 50 minütes, atkariba no izvēlētā traucina lieluma. Iznem un atdzese lidz istabas temperaturai. Pirms pasniegšanas apber ar brüno cukuru un ar degli vai krāsni maksimälajā temperatura grila režima apsvilini virspusi, lidz cukurs karamelizējas. Rimi šefpavars Tarte ar Zokolades krému Sastāvdalas 250 q Rimi Mani Gardumi smilšu miklas 60 g sviesta 4 olas, dzeltenumi atdaliti. no baltumiem Kremam: 160 g balta cukura škipsnina juras sals 50 ml apelsinu sulas 16 g želatina 200 g 70 % tumšās šokolädes, salauztas gabalinos Pagatavošana Izrulle miklu, iekläj tartes forma un sadursti to ar dakšinu (lai neveidojas burbuli). Lidz 190 °C uzkarsêtā krāsni liec formu un cep 15-20 min. Iznem no krāsns. Udens pelde izkause šokolādi ar sviestu. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru bieza, kremiga masa. Atseviški saputo olu baltumus ar škipsninu sals. Apelsinu sulä izškidini želatinu. Sokolādes masu pievieno dzeltenumu masai un iecilă. Uzkarse želatinu, pievieno šokolades masai un beigas iecila olbaltumu. Liec izceptaja tartes miklā, atdzese pilniba un pasniedz Rudens 2019 | Vinu katalogs 27 www.gardezi.lv/vinadarzs

Rimi bukleti

Populārākie bukleti