Rimi buklets - 22.10.2019. - 04.11.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

22.10.2019. - 04.11.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 30 32
Rimi buklets - 22.10.2019. - 04.11.2019.. 30. lapa.
1 ... 30 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 22.10.2019. līdz 04.11.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Receptes liellopa galay un gaknu yautejums Sastāvdalas 700 g liellopa škinka 40 ml vinogu kaulinu llas 3 burkani 5 zarini timiana 3 zarini rozmarina 6 smaržigie pipari 1čili pipars, smalki sakapāts 500 g sasmalcinātu tomatu 600 ml liellopa galas buljona 4 seler iju käti 1liels kälis 1puravs 6 daivinas kiploka, nolobitas, sagrieztas lielos gabalos Noimunds Baranagkis šefpavars Pagatavošana Sagatavo darzenus un galu. Nomizo darzenus un sagriez palielos gabalos. Sagriez galu tikpat lielos gabalos. Katla sakarse ellu, pievieno kiplokus un därzenus un cep, lidz tie viegli karamelizējas. Iznem tos uz bridi laukā un ieliec galu. Cep, lidz tã karamelizējas. Pievieno apceptos darzenus, pieliec tomätus un pielej buljonu Pievieno garšaugus un čili Lidzko sãk vărities, uzliec katlam văku un samazini temperatüru mazāk par pusi. Lauj sautěties vismaz 2 stundas, lidz gala un darzeni kluvuši tik miksti, ka vai izkust uz mēles. Pasniedz ar kādam piedevām vēlies, piemeram, ar kartupelu biezeni vai graudaugiem. Ziedkapogta cepetig Sastavdalas 1liels ziedkāposts 60 ml olivellas 2 ed. k. Selection by Rimi maltas Spanu garšvielas 200 ml därzenu buljona 1 vistas ola Pagatavošana Sakarse cepeškrasni lidz 210 gradiem. Sajauc garšvielasar olivellu. lerive ziedkāpostu un liec cepamkatla ar vaku. Pielej buljonu. Cep 1 stundu. Nonem väku un pårsmērě ziedkāpostu ar sakultu olu. Liec atpakal cepties vēl 20 minütes, samazinot temperatüru lidz 180 gradiem. 34 labakai dzivet|oktobris 2015 Vairāk idejas receptem meklě šeit: www.rimi.lv/labakai-dzivei

Rimi bukleti

Populārākie bukleti