Rimi buklets - 22.10.2019. - 04.11.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

22.10.2019. - 04.11.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 16 ... 32
Rimi buklets - 22.10.2019. - 04.11.2019.. 16. lapa.
1 ... 16 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 22.10.2019. līdz 04.11.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Receptes Vistag galay aupa Sastāvdalas Pagatavošana Katla olivella apcep cala galu un pievieno uz pusi sagrieztus, bet nemizotus burkānus un purava zalo dalu un saute 2 minutes. Pievieno tomātu biezeni un vismaz 2-3l üdens. Lidzko sāk varities, samazini temperatüru uz pusi, lauj tam tvaikot. Pievieno veselu kiploku un säli. Buljonam ir jävārās vismaz 45 minütes lidz 1 stundai, lai putna gala atlektu no kaula. Nokās buljonu un liec to atpakal sildities. Pievieno attiritu galu un burkänus, sagrieztus mazākos gabalos, bez mizas. Tapat pievieno sagrieztus seleriju kãtus, pupinas un lapu käposta lapas. Väri zupu vēl 10 minütes, nonem no plits un lauj garšām savilkties vel vismaz 10 minütes. "Nestreb karstu 3 Rimicalu stilbi 2 burkāni 3 seleriju kāti 1kiploks 1puravs 200g tomatu biezena vai tomātu sava sulã 1iepakojums I Love Ecopupinu 2 lapu kaposta lapas sals pec garšas olivella apcepšanai Vormund Baranovis šefpavars Vigtag galay un kartupelu pirags Sastavdalas Pagatavošana 100 ml tomatu biezena 200 ml vistas galas buljona 400 g vistas filejas 25 ml vinogu kaulinu ellas 2 purava 4 daivinas kiploka 300 g senu (pec izvēles) 2 seleriju kāti Normizo kartupelus un vari, lidz tie ir gatavi. Paralēli gatavo vistas galas merci. Sagriez vistas galu sev tikama lieluma gabalos un cep tos ellã. Pievieno mazākos gabalos sagrieztu puravu un seleriju, senes un sakapātu kiploku. Saute aptuveni 2-3 minutes. Pievieno tomātu biezeni un buljonu. Pavari 2 minutes un lej cepamtraukā Sakarse cepeškrāsni lidz 220 gradiem. Noväritajiem kartupeliem nokās üdeni, tã vietã uzreiz lejot karstu pienu un pievienojot sāli. Ar stampu sastampā kartupelus, nekādā gadijumā neblende. Nem putojamo slotinu un puto biezeni, pievienojof e!lu. Biezeni klāj cepamtrauka, vistas mercei pa virsu. Liec cepties uz 25 minütēm. Kartupelu biezenim: 1kg kartupelu 200 ml piena 40 ml vinogu kaulinu ellas såls pěc garšas 20 labakai dziveil Oktobris 2019 Vairāk idejas receptēm mekle šeit: www.rimilv/labakai-dzivei

Rimi bukleti

Populārākie bukleti