Rimi buklets - 08.10.2019. - 21.10.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

08.10.2019. - 21.10.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 14 ... 32
Rimi buklets - 08.10.2019. - 21.10.2019.. 14. lapa.
1 ... 14 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 08.10.2019. līdz 21.10.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Receptes Ceptu breju etabuler (bietes ar elfu, timianu nkimenem) Burkanmare Sastavdalas 170 g nomizotu, gatavu bananu, saspaiditu ar dakšinu 2 olas 60 g gaiši bruna cukura 100 g medus 145 ml vinogu kaulinu ellas 1/3 vanilas pāksts 1/2 tejk. malta kanēla 1/3 tējk. ingvera pulvera škipsnina juras säls Ga 1,5 tejk. cepama pulvera 1/2 tejk. sodas 100 g pekanriekstu, gabalinos 160 g pilngraudu miltu 90 q kviešu miltu 100 g žāvētu dzervenu 170 g burkanu, sarivětu uz rupjās rives Sastāvdalas 200 g grubu 20 ml vinogu kaulinu ellas 500 q mazu biešu, sagrieztu nelielos gabalinos 1 Latvijas kiploka galvina, pargriezta uz pusem 10 zarini timiana 4 zarini rozmarina 1 tejk. kimenu 1 tejk. medus 240 g notecinätu konservētu balto pupinu 200 g marinetu gurku sagrieztu mazos kubinos 200 g svaigo gurku, sagrieztu mazos kubins ed. k. smalki sakapātu pētersilu led. k. smalki sakapätu maurloku 2 ed. k. smalki sakapāta bazilika 20 ml extra virgin olive!las vai kanepju ellas jüras sals pēc garšas svaigi malti melnie pipari pec garšas Signe Meiráne ediena makslas kritike Pagatavošana Sakarse krāsni lidz 190 gradiem karstu. Izkläj ar cepamo papiru pannu 10 x 30 cm. Bloda ar dakšinu samaisi banãnus ar olam. Pievieno ellu, medu, cukuru un samaisi. Cita bloda samaisi miltus, garšvielas, sãli un sodu ar cepamo pulveri. Pievieno slapjajam sastavdalam un samaisi. Pievieno burkänus, riekstus, dzervenes un visu iemaisi. Lej forma, liec taja krāsns nodalijumā, kas ir vienu zemāk par vidējo un cep 45-55 minutes, kamēr kocinš, kas iedurts centră, nāk ära tirs. Iznem un padzese lidz siltam panna, izcel no pannas un atdzese pilniba. Pasniedz tapat, vai, ja vēlies, vari pasniegt ar kremu (samaisot Maskarpones sieru ar biezu jogurtu vai skābu krējumu un nedaudz medus). Pagatavošana Sakarse krāsni lidz 200 grädiem karstu. Pannã samaisi bietes ar ellu, kiploku, timianu, rozmarinu, kimenem, medu, säli un pipariem. Liec cepties, kamer gatavs (atkarigs no gabalinu lieluma). Paralēli väri liela udens daudzuma (ar säli) grübas. Kad gatavas, nokās. Visu, kas ir gatavs, atdzese, un kiploku masu izspied no izceptajām daivinām un iemasējot iemaisi bietes. Samaisi kopa grubas ar visu, iznemot bietes. Tikai pašās beigās pievieno bietes un iemaisi. Pasniedz. mar AMINE 14 Gardediy Oktobris 2019

Rimi bukleti

Populārākie bukleti