Rimi buklets - 10.09.2019. - 23.09.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

10.09.2019. - 23.09.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 8 ... 32
Rimi buklets - 10.09.2019. - 23.09.2019.. 8. lapa.
1 ... 8 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 10.09.2019. līdz 23.09.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Receptes Leni gatavota liellopa gafa tomatu merce Sastāvdalas Pagatavošana 800 g liellopa kakla karbonades 400 ml liellopa buljona 600 g sablendētu tomātu 1ed. k. riveta ingvera 2 sipoli 4 daivinas kiploka 1 tejk. kaltēta bazilika 1 tejk. kaltētas raudenes 2 ed. k. tomatu pastas Galu sagriez lielos gabalos olivella ar sviestu. Pievieno sagrieztu sipolu un kiploku. Cep, lidz gala ir karamelizėjusies. Pievieno ingveru un tomatu pastu, un saute vel 3 minūtes. Pielej buljonu, pievieno garšvielas un tomätus. Sagaidi, kad sak varities, un samazini temperatüru uz pusi. Saute vēl vismaz 1,5 2,5 stundas, lidz gala ir kluvusi miksta un merce bieza. 1ed. k. bruna cukura 1tējk. balzamiko etika 20 g sviesta 30 ml olivellas un apcep Pasniegšanai: 1Savojas kãposts 1ed. k. sviesta 1ed. k. olivellas 1 tejk. sãls 1ēd. k. sezama seklinu 2 iepakojumi lavaša Nomunds Baranovkis šefpavars Pirms pasniegšanas lavašu apgrauzde cepeškräsni. Savojas kapostu sagriez gabalos un saute sviesta un olivellä, pievienojot sezama sēklinas un säli. Pasniedz atseviškos traukos, lai lavašs neizmirkst. Lauz lavašu, uzliec käposta lapu un galu un ed ka uzkodu. Liellopa gala's pliunen ar Sastāvdalas 400 g liellopa karbonades 200 g Rimi žāvēto plumju 1sipols 3 daivinas kiploka 300 ml liellopa buljona 50 g tomätu pastas 8 žăvetas plümes 1 tejk. Rimi Kajenas piparu Mercei 20 ml olive!las Pagatavošana Liellopa karbonãdi sagriez pec iespējas vienāda lieluma gabalos un ar galas amuru izklape planos paklajinos. Tajos liec pa vidu plumi un sarulle rullišos. Paralēli gatavo merci. Olivella saute sagriezta sipola un kiploka gabalinus. Pievieno tomatu pastu. Pasaute un pievieno buljonu ar plumem un Kajenas pipariem. Väri 15 minūtes, tad visu sablende merce. Merci pärlej liellopa rullišiem, tos liekot cepeša panna un pärklājot ar foliju, vai labäk čuguna katla ar vaku. Liec cepeškrāsni un cep 200 grädos 1-1,5 stundu Pasniegt var gan siltus, gan atdzisušus. Loti labi garšo ar rukolas mikrosalãtiem 8 Gardedig Septembris 2019

Rimi bukleti

Populārākie bukleti