Rimi buklets - 10.09.2019. - 23.09.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

10.09.2019. - 23.09.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 4 ... 32
Rimi buklets - 10.09.2019. - 23.09.2019.. 4. lapa.
1 ... 4 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 10.09.2019. līdz 23.09.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Receptes Kubju polenta ar rudeng darzeniem Sastāvdalas Pagatavošana 20 ml vinogu kaulinu ellas 400 g iztirita miltaina kirbja 4 burkäni, pargriezti uz pusēm 2 kiploka galvinas, visas daivinas notiritas 4 sarkanie sipoli, nomizoti, sagriezti 4 dalas 4 nelielas bietes sagrieztas 4 dalas 1 tējk. smalki sakapāta timiana 150 g polentas (kukurūzas miltu) 450 ml karsta udens 4 škēles vitinātas galas 40 g cieta siera, sarivēta Sakarse krāsni 200 gradus karstu. Divas mazas vai viena liela panna liec cept darzenus. Viena panna vai pannas dala liec kirbi, burkãnus un Uzlej ellu, uzber timiänu, sāli, piparus un samaisi. Vispirms samaisi kirbja pusi, un tikai tad biešu dalu, dari to atseviški, lai nesakrāsojas. Ja săksi ar bietem, rokas bus rozã un kirbis ari. kiplokus, otra -sipolu un bietes. Cep 25 minutes vai kamer gatavs. Iznem visu ara no cepeškrāsns, un kirbi sablendē. Katlu ar üdeni liec uz uguns, un, visu laiku maisot, ber iekšā polentu. lemaisi, un kad polenta ir gandriz gatava, pievieno kirbi, sãli, pusi siera un visu iemaisi. Liec traukā polentu. pa virsu ceptos darzenus, vitināto galu un vēl sieru. Pasniedz. Signe Meirane ediena makslas kritike SAuojas kapostu jera gafaz titeri un Sastavdalas 1 Savojas kāposts 20 ml vinogu kaulinu ellas 140 g sarkana sipola, loti smalki sakapāta 20 g kiploka, loti smalki sakapāta 1tejk. fenhela sēklinu 70 g rozinu 25 g ciedru riekstu 1/4 tejk. kanēla 800 g maltas jera galas 200 g fetas siera 1sauja sakapāta petersila 1sauja sakapāta bazilika Mercei 10 ml vinogu kaulinu ellas 90 g sarkana sipola, smalki sakapata 3 kiploka daivinas smalki sakapātas 750 g kiršu tomätu, sablendēti, bet vel ar gabaliniem 1ed. k. sakapatu kaperu 1êd. k. Demerara cukurniedru cukura juras säls pec garšas svaigi malti pipari Pagatavošana Pannā lej vinogu kaulinu ellu, liec klāt sipolus, kiplokus, sãli un sautê uz mazas liesmas kãdas 15 minütes, lai klūst jau miksti, bet vēl ne bruni. Tikmēr uzvāri katla üdeni un pieber edamkaroti sals. Izgriez kapostam kacenu, lenām nonem lapas, tik tālu, kamer tas ir par mazu, lai pilditu. lemērc lapas üdeni (es lieku 4-5 atkarigs no katla izmēra) un pavari 2-3 minutes. Iznem arā, liec sietā, un ta sagatavo visas. Nonem pannu ar sipoliem, pieliec riekstus, rozines fenheli, 1 tējkaroti piparu un samaisi. Atdzese. Tikmer mercei cita panna sakarse ellu, liec iekšā sipolus, kiplokus un sãli. Saute 10 minutes, tad pievieno tomatus, cukuru, kaperus un saute palielas liesmas 10 minutes. lelej pusi keramiskajā traukā, kurā cepsi. Sakarse krāsni 200 gradus karstu. Kamer karsējas krāsns gatavo titenus. Pildijumam, kas atdzisis, pievieno galu zalumus, pusi fetas siera un sali, cik vēlies. Samici. Nem kaposta lapu, liec pildijumu tuvāk sev, kacena dalā, rulle ciet lidz pusei, tad ieloki malas un aizrulle pavisam. Liec traukā uz mērces, un tã sagatavo visus. Uzlej pa virsu părējo merci, uzber pārējo fetu, uzliec vaku vai foliju un cep 25 minutes. Nonem foliju un cep vel 30 minūtes, kamer viss klūst skaisti zeltains. Pasniedz. 4 Gardedy | Septembris 2019

Rimi bukleti

Populārākie bukleti