Rimi buklets - 10.09.2019. - 23.09.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

10.09.2019. - 23.09.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 26 ... 32
Rimi buklets - 10.09.2019. - 23.09.2019.. 26. lapa.
1 ... 26 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 10.09.2019. līdz 23.09.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Receptes Sidns uzskatitas par veco skolu sidra ražošanā, turpreti parējā pasaule tiek uzskatita par jauno skolu", kura nepastav nekādi ierobežojumi dzerienu radišanā, lai to varētu devet par sidru. Sidrs pec savas definicijas ir vajš alkoholisks dzeriens (2 % -8,5% alkohola satura), kuru ražo no dažādiem augliem. Kã vispopularākās izmanto tieši abolu un bumbieru sulas. So sulu izspiež un pēc tam fermente. Garšu visvairāk ietekme attiecigās abolu vai bumbieru škirnes ipašibas, to saldums jeb cukura daudzums auglos. Pasaule vispopulārākais ir tieši abolu sidrs, kuru seviški plaši patere tādās valstis ka Francija, Lielbritanija, Vācija un Spänija. Sidrs var but gan gäzēts, gan negāzēts. Labs franču sidrs bieži Liela dala no plašpaterina sidriem ir veidoti maksligi, ar to saprotot pavisam niecigu daudzumu auglu sulas, kurai tiek pievienota citronskabe, glikoze (auglu izcelsmes cukurs) un aromatizetāji. Tadel ari ta saucamaja "vecaja sidra pasaule, lai šo dzērienu vispār drikstētu saukt par sidru, vismaz 85 % no sastava ir jäbut tirai abolu sulai. Šads regulējums pastav, piemēram, Lielbritanijā, kas ir valsts ar senām sidra gatavošanas un paterēšanas tradicijam. Labākie un kvalitativākie sidri tiek raudzēti pārsvara no 100 % abolu sulas. Sava zina, sidra pasaule iet pa pedam vina ražotājiem, kuriem ir gana daudz zināšanu un pieredzes sava produkta ražošanā. Tapec izvēlēties vieglāko celu, piemeram, pieliet üdeni sidram, vairs nav tik populari, jo pats dzēriens ir ieguvis augstāku novertējumu paterētāju vidů, un lidz ar to ari pieprasijumu pēc kvalitātes. Tas vairs netiek uzskatits par letāku alternativu alum vai vinam, ka tas bijis senakos laikos Gaal Hmarg Munkevics barmenis vien tiek pildits šampanieša tipa stikla pudelēs. Abolu škirnes saldums vai skābums iet roku roka ar attiecigo pasaules regionu, kur ta augusi. Ir vairāki visparzinamie sidra vesturiskie regioni Eiropa - tã ir Normandija Francijas ziemelos, visas vāciski runäjošās valstis, ka ari Spãnija un Lielbritanija. Katrs no šiem reģioniem izcelas ar savu dzeriena gatavošanas stilu un garšas niansem. Eiropas zemes tiek Par vislabākajiem aboliem sidra ražošanai tiek uzskatits tadi, kuri ir mazliet saldeni rügti. Latvija pārsvara ir sastopami skābi rugtie aboli, bet pavisam neliela dala var atrast ari saldi rügtos. Tas atkarigs no abolu škirnes un faktoriem, kas ir iedarbojušies uz augsni. Jo mazak glikozes jeb salduma ir abolos, jo sausaks (skābāks) bus sidrs. So faktoru visvairak regule saules gaismas daudzums. Pozitiva tendence ir verojama Latvijas sidra ražotāju vidū, kur vairāki sidra daritaji, izkopjot savas receptes un veiksmigi atlasot abolu škirnes, ir veikuši milzigu lecienu kvalitätes attistiba un sanemuši vairākas starptautiskas atzinibas. Izvēloties sidru, visvairāk uzmanibu ir ieteicams pieverst dabigās sulas ipatsyaram sastāva, izcelsmei un attiecigajai sausuma pakapei. So dzerienu visbiežāk bauda atdzesetu tira veida, bet ziemas sezona sidrs lieliski iederesies karstajos dzerienos, un büs kä patikama, svaiga alternativa ierastajiem karstajiem kokteiliem kopa ar viskiju, rumu vai citu abolu stipro dzerienu - kalvadosu. ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādašanās un nodošana nepilngadigam personām ir aizliegta

Rimi bukleti

Populārākie bukleti