Rimi buklets - 16.07.2019. - 29.07.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

16.07.2019. - 29.07.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 6 ... 32
Rimi buklets - 16.07.2019. - 29.07.2019.. 6. lapa.
1 ... 6 ... 32

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 16.07.2019. līdz 29.07.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Receptes Carnefu sowlaki Sastāvdalas Pagatavošana Garnelites samaisi ar pētersiliem, säli, pipariem un 1ed. k. olivellas un noliec ledusskapi. Gurki samaisi ar tējkaroti sãls un liec sieta uz 1 stundu, lai notek. Tad nospied lieko škidrumu, liec trauka, pievieno kiploku, jogurtu, sãli, piparus un 1ēd. k. olivellas. Samaisi un liec ievilkties Katla uzvāri udeni, kad tas burbulo, ieliec sipolu, paturot 30 sekundes, nokās. Liec auksta üdeni, lai atdziest, un atkal nokās. Samaisi kopa ar spinatiem, cukuru, citrona sulu un ta mizinu un pärpalikušo olive!lu. Pasniedz: uz pitas maizes liec spinātus garneles, merci, olas un fetas sieru. 4 lielas pitas maizes 250 q varitu mazo garnelu 1ed. k. sakapätu pētersilu 250 g gurka, loti smalki sakapäta 1 tejk. säls 200 g grieku jogurta 1kiploka daivina, izspiesta caur kiplokspiedi 8 paipalu olas, novaritas 2 vidēji lieli sarkanie sipoli, sagriezti planãs škēlitēs 2 ed. k. citrona sulas 1/4 bio citrona mizinas smalki sarivětas 2 lielas saujas spinatu lapu 1ed. k. Demerara (niedru) cukura 4 ed. k. extra virgin olivellas 120 g fetas siera sadrupinata Signe Meirane ediena mākslas kritike «Banh xeor (iyu pankakaz idazeniem un garnelem) Sastavdalas 170 g risu miltu 280 ml / love eco kokosriekstu piena 280 ml üdens škipsnina sãls 50 ml vinogu kaulinu ellas 125 g broccolini (mazi brokoli) sagriezti gabalos 4 ed. k. ICA terijaki merces 125 g šitake senu sagrieztas 16 svaigas tigergarneles 2 kiploka daivinas, izspiestas caur kiplokspiedi sauja kapātu petersilu pildijumam: 6 ed. k. zemesriekstu ellas 125 g pok choi salatu (Azi kaposts), sagriezti 5 mm gabalos Pagatavošana Bloda samaisi risu miltus ar säli un kokosa pienu, lai nav kunkulu. Pielej üdeni, samaisi un atstãj uz 1 stundu. Panna sakarse ellu, lai tã ir loti karsta, un lej iekšā kausiņu miklas. Cep uz lielas liesmas, kamēr paliek zeltaina, no vienas puses, uzmanigi apgriez un cep, kamer zeltaina, ari no otras. Nonem un liec uz papira salvetes, lai notek liekä ella. Pildijumam pannā sakarse 2 ed. k. ellas un liec iekša pok čoi un broccolini. Cep, kamer klūst mikstäki, bet vēl arvien ir kraukškigi. Pielej terijaki un pasaute uz lielas liesmas, lai merce reducējas uz divreiz mazāku apjomu. Nonem nost. Tajā pašā panna liec 4 ed. k. llas un uz lielas liesmas cep senes ar garnelem un säli. Kad gandriz jau gatavs, pieliec pētersilus un kiploku, iemaisi un beidz cept. Pasniedz panküku ar terijaki darzeniem apakša un garnelem virsü. 6 Gadedans 2019

Rimi bukleti

Populārākie bukleti