Rimi buklets - 18.06.2019. - 01.07.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Rimi buklets

18.06.2019. - 01.07.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 8 ... 40
Rimi buklets - 18.06.2019. - 01.07.2019.. 8. lapa.
1 ... 8 ... 40

Pārlūkojiet šo Rimi bukletu, kas derīgs no 18.06.2019. līdz 01.07.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 40 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Rimi veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 40. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Rimi veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Galas marinešana Gafay marinejana tomatu merces vai citas ne tik taukainas marinādes. Šādās marinades gatavojot ir jäatceras, ka gala jāpārklãj ar marinādi pilniba. Tapec, lai pagatavotu, piemeram 1 kg galas, marināde bus japagatavo vismaz 400 ml, lai tã pilniba nosegtu galu. Vēl iesaku galu marināde atstāt zem sloga vai, ja mājās ir vakuuma mašina, pagatavot galu un to ievakuumēt. Gatavojot šašliku, esam pieradušigalu pirms tam iemarinēt. Taču ir zemes, kur visu dara pavisam citadāk. Galu pirms tam izcep uz grila un tikai pec tam pievieno marinādi. Parasti ta ir liellopa, meža vai jera gala. Sarkano galu, kã zināms, var ëst ari jëlā veida, tāpēc šis galas nemarinē pārāk ilgi, vai nemarine vispār. Lai gala iegütu patikamu skābenu garšu un klütu mikstāka un irdenāka, iesaku pievienot marinādei etiki, citrona vai laima sulu. Ideals skābums ir ari tomatos un rabarberos. Gala ir jāmarinē vismaz 12 36 stundas, ja marinēsi ilgāk, var atgadities, ka gala jau bus pārmarinēta, bet tas, protams, ir atkarigs no tă, cik daudz skābuma pievienosi. Noumunds Baranokis Taču šoreiz pastāstišu tieši par galas marinēšanu. Kādas galas marinet un kas marinãdei jäpievieno, lai gala izdotos mikstãka, un savukārt, kas butu jāpievieno, lai tā klūtu zeltaina. šefpavars Tikpat labi marinādei vari pievienot nedaudz citronskābes un cukura. Cukurs un piena produkti būs tie, kuri šašlikam palidzes iegūt patikamo zeltaino nokrāsu. Tapec droši katrai marinãdei iesaku nedaudz pievienot salduma: cukura, medus, sirupa vai piena produktu. Tãpat atceries, ka dabigajās sulas ari ir cukuri, piemēram ananāsu, abolu persiku, bumbieru un citas sulas. Pirmais, kas tev jāsaprot, lai gala izdotos garda: kādu galas gabalu marinēsi. Ja izvēlēsies liesus gabalus, filejas vai karbonādi, galu iesaku marinēt ellainās marinādes, lai gala uz grila ceptos, nevis silditos. Ellainās marinādes tiek gatavotas no ellas, garšvielām, cukura, sāls un neliela daudzuma skābas sulas, piemēram, citrona sulas vai mazliet garda etika. Loti labu marinadi filejām var pagatavot no majonēzes, jo majonēze cepšanas procesā rada tādu kā aizsargapvalku un tādejādi nelauj galai klut sausai. Tapat ari majonēze esošie cukuri, skåbums un ella šašlika galu lauj apcept perfekti zeltainu. Ja vēlies izmeginat dažas interesantas marinãdes, iesaku izmēģināt šis: Pirms marine galu, iesaku marinādi pagatavot atseviškā traukā un nogaršot, pirms to sajauc kopā ar galu. leteikums no manas puses: ja galu marinēsi vismaz 12 vai vairāk stundas, marinādes garšu vajadzētu taisit tādu, lai to varêtu est tapat ar karoti". Tas nozimē, lai marinãde nebūtu par salu, asu vai skābu. Bet, ja gatavo atro marinãdi, gadijumā kad cepsi galu jau pec 1 - 2 stundam, tad vari marinades garšas nedaudz pastiprināt parspilēt. Tu droši vari pievienot vairāk citrona sulas vai čili, ar sali gan nepărspilê, jo visticamāk gala nepaspes pārmarinēties tik isa laikā. kajënas piparu un čili marinade (iesaku šo marinādi izmantot filejām un karbonãdes gabaliem bet tas, protams, ir tikai ieteikums, ta lieliski garšos ari ar pärējiem galas gabaliem.) Sastāvdalas Pagatavošana 1,5 kg galas 400 g Hellmann's original majonezes 1,5 ed. k. Rimi Kajenas pipari 5 daivinas kiploka (rivētas) 4 ed. k.citrona vai laima sulas Sajauc marinādi, sagriez galu un sajauc kopā. Noturi galu vismaz 12 stundas marinade. Gatavojot taukainākos gabalus, škinkus, lapstiņas, spārniņus vai ribinas, marinadei vari izmantot piena produktus, üdeni, buljonu, MUSTANG Grillibriketti Medus Grillbrikett un balamiko Barbecue Briquettes marinade MUSTANG MUSTANG Grillausvuoka Grillform Grill Tray Savustushake Rökningspån Smoking Shavings 2 kg (ši bus ideāla marināde vistas vškinkišiem un sparniniem mustang-grill.com MUSTANG Sastāvdalas Pagatavošana Besytyeyse Ecological ighter Liguid Sytytlek Tindarge Gas Lighter 1,5 kg galas 2 ed. k. tomatu pastas 4 ed. k. melnã balzamiko etika 1 tejk. sāls 1ed. k. medus 1sauja bazilika 1ēd. k. kūpinātas paprikas pulvera ed. k. svaigi maltu piparu 200 ml üdens Sajauc marinãdi un nedaudz pasildi, lai tã nedaudz iebiezinās, atdzese. Liec tajā marinēties galu uz vismaz 12 stundam. 250 GRILIEM, GRILA PIEDERUMIEM, OGLEM UN BRIKETEM Izmēgini ari citas galu marinādes, kuras atradisi www.rimi.lv MUSTANG -30% 8 Gardediy Junijs 2019

Rimi bukleti

Populārākie bukleti