Rimi buklets - 29.11. - 12.12.2022. - VAIRS NAV SPĒKĀ - lpp. 23 *

thumbnail - Rimi buklets - 29.11.2022. - 12.12.2022. - Akcijas preces - bļoda. 23. lapa.
23 / 33

* Ir spēkā sekojošos Rimi veikalos

Parādīt vairāk

Preces šajā bukletā

 
Svētku galds ZIEMASSVĒTKU PAVLOVAS EGLE SASTĀVDAĻAS 120 min, 12 pers. Pamatnei: 6 olu baltumi; 2 tējk. kukurūzas cietes; 1/2 citrona sulas; 350 g pūdercukura; šķipsniņa sāls; 1 tējk. baltvīna etiķa; Krēmam: 900 ml saldā krējuma; 300 g Maskarpone siera; 200 ml ogu mērces; 700 g dažādas ogas dekoram; 50 g sasmalcinātas pistācijas dekoram. PAGATAVOŠANA Uzkarsē krāsni 180 grādos. Tīrā, sausā bļodā liec olu baltumus, šķipsniņu sāls, sāc putot līdz vieglām putām, pakāpeniski pievieno pūdercukuru, puto, kamēr rodas stingras putas, tad pievieno kukurūzas cieti un beigās etiķi. Kārto saputoto olu baltumu pa dažāda izmēra riņķiem uz pannām, izlīdzini, pirms cepšanas riņķus noņem. Cep aptuveni 5 min., tad temperatūru samazini uz 130 grādiem un cep aptuveni stundu un 30 min., kamēr ārpuse paliek kraukšķīga. Ļauj pilnībā atdzist. Puto saldo krējumu ar Maskarpone sieru līdz stingrām putām. Uz lielākā bezē riņķa liec putukrējumu, pārslaki ar mērci, kārto ogas un liec nākamo bezē kārtu, kamēr esi izveidojis egli. Rotā ar pistācijām, ogām un kādu piparkūku. Šai skaistajai, gardajai Ziemassvētku eglei es iesaku kā dzēriena pavadoni izvēlēties saldenu, visaugstākās kvalitātes franču Demi Sec šampanieti. Tā putas pasvītros deserta gaisīgumu, bet garšas struktūra saskanēs ar ēdiena sastāvdaļām. Mārcis Mitrevics, Rimi vīnzinis 23 VĪNU KATALOGS / Ziema 2022

Citi bukleti Rimi

Jaunākie bukleti