Receptes pie vina
Gandi
NORMUNDS BARANOVSKIS
MĀJAS GARŠAS
KRĒMĪGĀ PASTA AR TUNCI
SASTĀVDAĻAS 20 min, 2 pers.
200 g Lumaconi pastas
Selection by Rimi;
1 burciņa tunča filejas
sālijumā Selection by Rimi;
1 tējk. Itāļu garšvielu
Selection by Rimi (svaigi
maltu);
2 saulē kaltēto tomātu filejas;
100 g lobītu edamame
pupiņu;
F3
1 sauja marinētu kaperu
ziedu;
200 ml saldā krējuma;
1/2 laima sulas;
2 ēd.k. olivellas no saulē
kaltēto tomātu burkas;
sāls pēc garšas;
40 g Grana Padano siera
Selection by Rimi.
PAGATAVOŠANA
Novāri pastu par 1 minūti mazāk, kā norādīts uz iepakojuma.
Pannā sakarsē ellu, pievieno mazākos gabaliņos sagrieztos
kaperus un edamame pupiņas. Pievieno tuncj un garšvielas.
Piespied laima sulu un pielej saldo krējumu. Nogaršo un, ja
nepieciešams, pievieno sāli.
Kad pasta izvārijusies, liec to mērcē un pavāri vēl vienu minūti.
Pasniedz siltu, pārkaisot ar sieru.
20 VINU KATALOGS / Ziema 2022
SENU SACEPUMS AR ČORIZO
SASTĀVDAĻAS
25 min, 2 pers.
400 g sēņu Selection by Rimi
(atlaidinātas);
1 tējk. spāņu garšvielu
maisijums Selection by Rimi;
1-2 kātu selerijas;
1-2 daiviņas ķiploka;
1 neliels burkāns;
4 šķēles čorizo desas
Selection by Rimi;
200 ml saldā krējuma;
80 g rīvēta Mocarellas siera;
50 g sviesta;
sāls pēc garšas.
PAGATAVOŠANA
Sagriez dārzeņus un saknes mazos kubinos. Sēnes nedaudz
nosusini uz dviela. Sviestā sautē dārzeņus un saknes un
pievieno smalki sagrieztu čorizo desu un garšvielas. Pieber
sēnes un nedaudz pasautē. Pielej saldo krējumu un pievieno
sāli.
Krēmigās sēnes pildi mazos trauciņos, berot pa virsu sieru.
Apcep cepeškrāsni grila režimā, līdz siers izveidojis
sacepumam zeltainu garozinu. Pasniedz siltu.
www.rimi.lv/receptes