Pārlūkojiet šo PROMO Cash&Carry bukletu, kas derīgs no 05.01.2023. līdz 31.01.2023., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 20 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Šis PROMO Cash&Carry buklets piedāvā atlaides 107 precēm, kas nozīmē, ka atradīsiet sev interesējošās preces par vislabākajām cenām! Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā PROMO Cash&Carry veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 20. lappusei. Šajā lapā jūs atradīsiet akcijas avokado, garšvielas, laša fileja, mango, pētersīļi, salāti, sīpoli; tomēr šis buklets, ko piedāvā PROMO Cash&Carry, ietver arī daudz citu atlaižu tādām precēm kā, piemēram, aviko, sony, garneles, laša fileja. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz PROMO Cash&Carry veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.
Kristaps Jokmanis Gastro Studijas šefpavārs
PROMO
Nepieciešams:
Mini tako groziņi SANTA MARIA
Laša fileja
Tomāti svaigi
Laims sulai
Citroni sulai
Mango
Avokado
Šalotes sīpoli
Pētersīļi svaigi
Koriandrs svaigs
Čili pipari svaigi
Akmens sāls SANTA MARIA
Tellicherry melnie pipari SANTA MARIA
Čipotles čili pasta SANTA MARIA
Ledus salāti
10 gab.
600 g
2 gab.
5 gab.
1 gab.
1 gab.
1 gab.
1 gab.
Tako groziņš ar laša seviche, mango un avokado*
(10 porcijas)
25 g
25 g
1 gab.
10 g
S.T.
3 g
15 g
150 g
GASTRO STUDIJA
Tako groziņš ar laša seviche, mango un
avokado - lielisks, viegli pagatavojams
ēdiens, ko iesaka šefpavārs
Kristaps Jokmanis.
"Lai atvilktu elpu pēc
aktīvā svētku laika, janvārī
labprāt izvēlos viegli
pagatvojamus, gardus
ēdienus
Kristaps Jokmanis
Pagatavošana:
Sākumā iemarinē lasi. Laša fileju sagriež mazos kubiņos,
kurus pārlej ar laima un citrona sulu, pievieno sāli un piparus.
Visu kārtīgi samaisa un liek ledusskapī. Vēlams lasi atstāt ledusskapī
uz nakti, lai zivs kārtīgi iemarinējās.
Tomātus, mango, avokado, šalotes sīpolus un čili piparu sagriež smalkos kubiņos, kurus
samaisa kopā ar marinēto zivi. Pievieno kapātus zaļumus un visas vajadzīgās garšvielas.
Ledus salātu sagriež smalkos salmiņos, kurus liek plānā kartiņā tako groziņos, salātiem
pa virsu kārto marinētās zivs masu.
*lesakām recepti sākt gatavot iepriekšējā dienā pirms pasniegšanas.