Maxima buklets - 02.08. - 29.08.2022. - VAIRS NAV SPĒKĀ - lpp. 22 *

thumbnail - Maxima buklets - 02.08.2022. - 29.08.2022..
22 / 37

* Ir spēkā sekojošos Maxima veikalos

Parādīt vairāk
 
IEPAZĪSTI TUVĀK Izgrezno šķīvi ar īstu steiku! Ja gribi iegūt maksimāli labu un profesionālu rezultātu, cepot steiku, nepieciešams izmantot virtuves termometru. Pirms likt steiku uz pannas, svarīgi to nosusināt, lai tiktu vaļā no liekā mitruma. Steiku liek uz kārtīgi uzkarsētas pannas. Neaizmirsti uzņemt laiku – lai tas ir izcepies vienādi no abām pusēm. LABI IZCEPTS STEIKS “Well done” jeb labi izcepts steiks tiek gatavots 6 minūtes no katras puses. Steika šķērsgriezums ir ieguvis vienmērīgu krāsu. Cepot steiku ilgāk, tas kļūs cietākas struktūras, tādēļ esiet piesardzīgi – nepārcepiet! VIDĒJI CEPTS STEIKS No katras puses apcepts 4 minūtes, steiks kļūst par vidēji ceptu. Iekšā tam ir jau pavisam neliela rozā krāsas gaļas daļa, taču tas joprojām izskatās gana sulīgs! VIDĒJI JĒLS STEIKS Vidēji jēli izcepts steiks tiek cepts 3 minūtes no katras puses, līdzko tas tiks cepts nedaudz ilgāk – tas kļūs par vidēji ceptu steiku. JĒLS STEIKS Lai iegūtu jēlu jeb rozā steiku, gaļu cep 2 minūtes no katras puses. Steika iekšpuse būs rozā, taču ārējā garoziņa – kraukšķīga un kārtīgi apcepusies. - 22 - maxima.lv/koest Jebkurš no šiem steiku veidiem ir patiesi gards. Izmēģini tos visus!

Citi bukleti Maxima

Jaunākie bukleti