Maxima buklets - 03.05. - 30.05.2022. - VAIRS NAV SPĒKĀ - lpp. 23 *

thumbnail - Maxima buklets - 03.05.2022. - 30.05.2022. - Akcijas preces - kivi, mascarpone, sula, Baltais, galdauts. 23. lapa.
23 / 37

* Ir spēkā sekojošos Maxima veikalos

Parādīt vairāk

Preces šajā bukletā

 
BALTAIS GALDAUTS Biezpiena kūka ar kivi 1 KŪKA Kopējais laiks Sarežģītības pakāpe 45 min Sastāvdaļas BIEZPIENA KRĒMAM • 400 g biezpiena • 200 g mascarpone siera • 100 g pūdercukura • 4 želatīna plāksnes • 50 g laima (miziņa) PAMATNEI • 250 g smilšu cepumu • 120 g sviesta maxima.lv/koest KIVI BIEZENIM • 200 g kivi • 30 g vaniļas cukura • 4 želatīna plāksnes • 50 g laima (miziņa un sula) VANIĻAS KRĒMAM • 300 g saldā krējuma • 1 vaniļas pāksts • 50 g pūdercukura Vidēji Pagatavošana 1. Cepumus sablendē smalkās drumstalās. Katliņā izkausē 2. 3. 4. 5. sviestu un pievieno cepumu masai. Samaisa un liek kūkas formā. Piespiež un liek ledusskapī atdzist. Biezpienu sablendē vienmērīgā masā. Pievieno mascarpone sieru, pūdercukuru un laima mizu. Aukstā ūdenī uzbriedina želatīna plāksnes. Katliņā ar ēdamkaroti ūdens izšķīdina želatīna plāksnes un pievieno biezpiena masai. Kārtīgi samaisa un liek virs cepumu kārtas. Pagatavo kivi biezeni. Blenderī liek nomizotus kivi, vaniļas cukuru un laima sulu. Sablendē vienmērīgā masā. Aukstā ūdenī uzbriedina želatīna plāksnes. Katliņā ar ēdamkaroti ūdens izšķīdina želatīna plāksnes un pievieno kivi biezenim. Kārtīgi samaisa un liek virs biezpiena masas. Atstāj ledusskapī uz nakti. Saldo krējumu kopā ar pūdercukuru un sēklām no vanniļas pāksts uzputo vieglās putās. Liek virs kivi kārtas un pasniedz.

Citi bukleti Maxima

Jaunākie bukleti