BALTAIS GALDAUTS
Nacionālais lepnums – biezpiens
Biezpiens ir ēdiens, kas izturējis laika pārbaudi. Tas vēl aizvien nonāk uz mūsu galdiem
un priecē vēderus katru dienu. Lai to baudītu, nav vienas pareizās receptes. Protams,
tradicionāli to sajauc ar skābo krējumu un šķipsniņu sāls. Vasarā piegriežam zaļumus, un
gatavs! Tomēr ir vēl daudz dažādu veidu, kā to pagatavot, pasniegt un piedāvāt saviem
mīļajiem. No tā var cep plāceņus, gatavot kūkas un desertus, cept cepumus un pasniegt
kopā ar ogu ķīseli. To liek uz maizes vai izmanto kā piedevu pamatēdienam.
ROZĪNES
SVAIGAS OGAS
Ne tikai kulinārijā,
bet arī ar biezpienu
Dubulta
vitamīnu deva
ZAĻUMI
Tradicionālai garšai
un smaržai
MEDUS VAI CUKURS
Kāriem saldummīļiem
- 20 -
maxima.lv/koest
IEVĀRĪJUMI
Papildu garšai
un saldumam