Maxima buklets - VAIRS NAV SPĒKĀ - lpp. 24 *

thumbnail - Maxima buklets - Akcijas preces - maize, maizītēm, vistu, siers cepšanai, mērce, garšviela, eļļa, sula, bļoda, tējkarote, panna, dvieļi. 24. lapa.
24 / 37

* Ir spēkā sekojošos Maxima veikalos

Parādīt vairāk

Preces šajā bukletā

 
INDIJAS GARŠAS Lēcu dāls Naan maize 4 MAIZĪTĒM Kopējais laiks 4 PERSONĀM Viegli Sastāvdaļas Vidēji • • • • • • • • • • • Sastāvdaļas • • • • • • • • Sarežģītības pakāpe 40 min Sarežģītības pakāpe 1 h 30 min Kopējais laiks 200 g miltu 60 g bezpiedevu jogurta 1 ēdamkarote olīveļļas 60 g silta ūdens 1 tējkarote sausā rauga 1 tējkarote medus 1/4 tējkarotes sāls eļļa cepšanai Pagatavošana 1. Visas sastāvdaļas, izņemot eļļu cepšanai, 120 g paprikas 120 g tomātu 120 g burkānu 200 g dzelteno lēcu 30 g ķiploku 1 tējkarote kurkumas 1 tējkarote koriandra 800 g kokosriekstu piena 2 tējkarotes sāls 1 čili pipars 4 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas Pagatavošana 1. Pannā izkausē kokosriekstu eļļu, pievieno sajauc bļodā, līdz veidojas mīkla. 2. Mīklu mīca 5 minūtes, līdz tā kļūst vijīga. Bļodu pārsedz ar tīru, mitru dvieli, un mīklai ļauj uzrūgt siltā vietā vismaz 1 stundu. 3. Mīklu sadala četrās daļās. Katru daļu saveļ bumbiņā un izrullē uz ieeļļotas virsmas, līdz izveidojas plāna pannas izmēra pankūka. 4. Uz vidēji augstas liesmas uzkarsē ieeļļotu pannu, un cep katru maizīti no abām pusēm, līdz tā kļūst zeltaini brūna. Pasniedz siltas. sagrieztus burkānus un papriku, apcep 2 minūtes. 2. Pievieno sīki sakapātus ķiplokus un čili, cep vēl 1 minūti. 3. Pievieno sagrieztus tomātus un lēcas, maisot apcep 1 minūti. 4. Pievieno visas garšvielas, izmaisa un pielej kokosriekstu pienu. 5. Sautē uz lēnas uguns 20 minūtes, ik pa brīdim apmaisot. Kad dārzeņi un lēcas ir mīksti, pasniedz. Vista sviesta mērcē Kopējais laiks 60 min Sarežģītības pakāpe Vidēji Sastāvdaļas • • • • • • • • • • • • • • • • 800 g atkaulotu vistas šķiņķīšu 400 g bezpiedevu jogurta 2 ēdamkarotes sarkanās karija pastas 60 g ķiploku 60 g ingvera 4 tējkarotes kurkumas 4 tējkarotes paprikas pulvera 4 tējkarotes koriandra 3 tējkarotes sāls 2 tējkarotes maltu melno piparu 800 g kokosriekstu piena 2 tējkarotes medus 200 g sīpolu 400 g tomātu savā sulā 200 g sviesta 20 g kinzas pasniegšanai Pagatavošana 1. Bļodā sajauc bezpiedevu jogurtu, karija pastu, sarīvētus ķiplokus, ingveru un pieber pusi visu sauso garšvielu. 2. Liek iekšā sagrieztus vistas šķiņķīšus un marinē vismaz 30 minūtes. 3. Pannā izkausē trešdaļu sviesta un liek cepties vistu 5–7 minūtes, līdz tā ir zeltaini brūna. 4. Vistu izņem no pannas, un pannā ar pusi no 5. 6. 7. 8. palikušā sviesta ieber sakapātus sīpolus, cep aptuveni 3 minūtes, līdz tie ir zeltaini. Pievieno atlikušās garšvielas, kā arī medu, maisot apcep 1 minūti. Pievieno konservētus tomātus un atlikušo sviestu, maisot pasutina 2 minūtes. Liek klāt apcepto vistu, pievieno kokosriekstu pienu. Uzliek vāku un sautē 15–20 minūtes. Pasniedz ar rīsiem, naan maizi un svaigu sakapātu kinzu. - 24 - maxima.lv/koest 4 PERSONĀM

Citi bukleti Maxima

Jaunākie bukleti