Maxima buklets - VAIRS NAV SPĒKĀ - lpp. 14 *

thumbnail - Maxima buklets - Akcijas preces - baklažāni, avokado, pipari, citronu, trifelēm, panna. 14. lapa.
14 / 37

* Ir spēkā sekojošos Maxima veikalos

Parādīt vairāk

Preces šajā bukletā

 
RAIMONDS ZOMMERS IESAKA! SĀC JANVĀRI AR BAGĀTĪGU AUGU VALSTS MALTĪTES IDEJU Ir sācies jauns gads, tiek rakstīti 2022. gada mērķi un apņemšanās. Viena no lietām, ko lielākā daļa cilvēku apņemas jaunajā gadā, ir mainīt ēšanas paradumus. Šefpavārs un MAXIMA vēstnesis Raimonds Zommers aicina sākt jauno gadu ar jaunām garšām, pagatavojot bagātīgu augu valsts maltīti – vegānisko biešu kotleti ar avokado, karija pastā marinētiem baklažāniem un tomātiem. VIDEO RECEPTE MAXIMA.LV/KOEST Vegāniskā biešu kotlete ar avokado un baklažāniem Kopējais laiks 30 min Sastāvdaļas • 400 g V-Ego vegānisko kotlešu ar bietēm • 65 g karija pastas Patak’s Tikka Masala • 2 baklažāni • 4 avokado • 250 g ķiršu tomātu • buntīte pētersīļu • olīveļļa • olīveļļa ar trifelēm • citrons • sāls • pipari Sarežģītības pakāpe Viegli Pagatavošana 1. Baklažānus sagriež daivās, liek traukā, apber ar sāli un pipariem, pievieno karija pastu un olīveļļu. Visu kārtīgi apmaisa. 2. Uz pannas olīveļļā apcep baklažānu daivas no abām pusēm, līdz tās ir apbrūnējušās. Kad gatavas, nosusina uz papīra dvieļa. 3. Pagatavo salātus. Nelielos kubiņos sagriež nomizotu avokado, sagriež uz pusēm ķiršu tomātus, liek tos traukā, pievieno svaigi spiestu citronu sulu, olīveļļu, sagrieztus pētersīļus, sāli un piparus. Visu kārtīgi apmaisa. 4. Sakarsētā pannā liek biešu kotletes, cep no katras puses 2–4 minūtes. Kad viena puse ir izcepusies, apgriež un, kamēr cepas otra puse, uz apceptās puses uzliek salātus. 5. Uz šķīvja servē baklažānu šķēlītes, salātus un biešu kotletes, garšai pievieno olīveļļu ar trifelēm. - 14 - maxima.lv/koest 4 PERSONĀM “Janvārī daudzi cilvēki apņemas uzturā iekļaut vairāk augu valsts produktu un samazināt dzīvnieku valsts izcelsmes produktu lietošanu. Lai sāktu gadu ar vieglu, bet uzturvielām vērtīgu maltīti, aicinu pagatavot šo vegānisko pamatēdienu, kas būs pa spēkam gan kulinārijas entuziastiem, gan tiem, kas ir sava kulinārā piedzīvojuma sākumā,” stāsta MAXIMA vēstnesis un šefpavārs Raimonds Zommers.

Citi bukleti Maxima

Jaunākie bukleti