Kebabs ar kūpinātu
vistas girosu
4 PORCIJĀM
Sastāvdaļas
. 80 g kausētā siera
200 g kūpināta vistas girosa
4 marinēti gurķi
.
.
.
.
. 100 g spinātu
●
200 g brūno šampinjonu
100 g ķiršu tomātu
• eļļa cepšanai
sāls
4 tortiljas plāksnes
.
Dzintars
.
34
4 PORCIJĀM
.
Mariskais
Sastāvdaļas
19
1¹/2
5,95 €/kg
69
• 5 ķiploka daiviņas
100 g majonēzes
pētersīļi pasniegšanai
šķipsna sāls
400 g saldskābmaizes
Visgaršīgākie ķiploku grauzdiņi
8,45 €/kg
Kausētais siers DZINTARS
klasiskais 200 g
149
2,13 €/kg
239
letaupi
3,41 €/kg
30%
Pagatavošana
1. Šampinjonus sagriež, apcep zeltaini brūnus, pievieno sāli pēc garšas.
2. Ķiršu tomātus sagriež 4 daļās, marinētos gurķus sagriež gareniskās
šķēlēs, vistas girosu sagriež plānās šķēlēs.
3. Uz tortiljas plāksnes smērē krēmsieru, pāri kārto spinātu
lapiņas, tad vistas girosu, ceptos šampinjonus, marinēto
gurķi un ķiršu tomātus, satin.
*Cena pie preces norādīta ar atlaidi. Piedāvājums neattiecas uz
SUPERCENAS, SIRSNĪGA IZVĒLE un ALKO SUPERDILS precēm.
Preču piedāvājums atšķirīgs MAXIMA veikalos.
letaupi
RAŽOTS
RAZOTS
LATVIJA
38%
Saldskābmaize
MĀJAS LĀČI 700 g
Nakolne
G
RAŽOTS
LATVIJA
O
199⁹
9,05 €/kg
SPILVA
BROKASTU
MAJONEZE
27/7
12,59 €/kg
Pagatavošana
1. Saldskābmaizi sagriež stienīšos, liek uz cepamās
pannas un cep krāsnī 180 °C temperatūrā 10 minūtes.
2. Tikmēr ķiploka daiviņas nomizo un smalki sarīvē. Liek lielā
bļodā, pievieno majonēzi un sāli, visu samaisa.
3. Kad maize sacepusies zeltaini brūna, to liek klāt majonēzes un ķiploku
maisījumam, kārtīgi sajauc tā, lai visi grauzdiņi ir apklāti. Liek virsū vāku un atstāj
ievilkties uz 10 minūtēm. Pasniedzot pārber ar sakapātiem pētersīļiem.
letaupi
Vistas giross
NĀKOTNE 220 g
55
2,20 €/kg
92
€
3,68 €/kg
KONE
k
ēst?
maxima.lv/koest
28%
letaupi
40%
Majonēze SPILVA
BROKASTU 250 g
RAŽOTS
LATVIJA
Mana Izvēle
RAŽOTS
LATVIJA
LABAS
CENAS
%
17