STIPR AIS ALKOHOLS
Mājas bāriņš
vasarā
Persiku
ledustēja
Sastāvdaļas
•
•
•
•
60 ml konjaka
20 ml laima sulas
30 ml cukura sīrupa
200 ml stipras melnās
tējas (atdzesētas)
• 1 gatavs persiks
• ledus
Pagatavošana
1. Kokteiļu šeikerī
sastampā persiku.
2. Pievieno pārējās
sastāvdaļas.
3. Labi sakrata.
4. Cauri smalkajam
sietiņam lej glāzē
ar ledu.
Marakujas Džins
kokteilis
bazilikā
Morsiņš
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
Sastāvdaļas
• 50 ml Bacardi
Oakheart ruma
• 20 ml laima sulas
• 40 ml cukura sīrupa
• mīkstums no 1 svaiga
marakujas augļa
• ledus
• 50 ml Bombay
Sapphire džina
• 20 ml laima sulas
• 30 ml cukura sīrupa
• sauja svaigu bazilika lapu
• ledus
Pagatavošana
1. Kokteiļu šeikerī sastampā
bazilika lapiņas.
2. Pievieno pārējās
sastāvdaļas.
3. Labi sakrata.
4. Cauri smalkajam sietiņam
lej glāzē, kas piepildīta ar
smalku ledu.
• 50 ml Koskenkorva
Raspberry Pine vodkas
• 20 ml laima sulas
• 100 ml meža ogu
morsa
• 50–100 ml tonika
• saujiņa svaigu aveņu
• ledus
1. Kokteiļu šeikerī liek
visas sastāvdaļas.
2. Labi sakrata.
3. Lej glāzē ar ledu,
pasniedz ar svaigu
marakujas augli, ko
piekost klāt.
Pagatavošana
Pagatavošana
1. Kokteiļu šeikerī liek
visu, izņemot toniku.
2. Labi sakrata.
3. Lej glāzē ar ledu.
4. Pasniedz ar svaigām
avenēm un toniku.