Maxima buklets - 05.08. - 01.09.2021. - VAIRS NAV SPĒKĀ - lpp. 25 *

thumbnail - Maxima buklets - 05.08.2021. - 01.09.2021. - Akcijas preces - picām, baziliks, garšviela, bļoda, tējkarote. 25. lapa.
25 / 33

* Ir spēkā sekojošos Maxima veikalos

Parādīt vairāk

Preces šajā bukletā

 
Jauno kartupeļu un kukurūzas biezzupa ar bekonā ietītiem tomātiem 25 MINŪTES / 4 PORCIJAS Sastāvdaļas Pagatavošana • 300 g jauno kartupeļu • 200 g svaigas kukurūzas, nogrieztas no vālītes • 100 g balto sīpolu • 3 daiviņas ķiploku • 50 g sviesta • 200 ml saldā krējuma • 1 tējkarote sāls • 1/2 tējkarotes kūpinātas paprikas pulvera • 1/2 tējkarotes melno piparu • 1 kubiņš dārzeņu buljona • 500 g ūdens • 150 g bekona • 100 g ķiršu tomātu • sauja sīki sakapātu lociņu pasniegšanai 1. 2. 3. 4. Uzkarsē krāsni līdz 200 ºC temperatūrai. Tomātiņus aptin ar bekona šķēlēm, izdur cauri koka iesmiņu. Kārto uz cepešpannas. Katlā izkausē sviestu, pievieno sakapātus baltos sīpolus un cep 3 minūtes, līdz tie ir zeltaini. 5. Pievieno kukurūzu, ķiplokus un garšvielas, apcep 2 minūtes. 6. Pievieno kartupeļus, ūdeni un buljona kubiņu. 7. Vāra 15 minūtes uz lēnas uguns. 8. Pievieno saldo krējumu. 9. Ar blendera palīdzību zupu viegli sablendē, atstājot lielākus gabalus. 10. Pannu ar bekonā ietītajiem tomātiņiem liek krāsnī un cep 10 minūtes. 11. Pasniedz visu kopā ar pāri pārbērtiem sīki sakapātiem lociņiem. Ātrā pica ar kabačiem, dzeltenajiem tomātiem un kazas sieru 1 STUNDA / 4 PORCIJAS Sastāvdaļas Pagatavošana • • • • • • • • • 1. Uzkarsē krāsni līdz 200 ºC temperatūrai. 2. Bļodā sajauc cepamo pulveri, miltus, olīveļļu, ūdeni un trešdaļu sāls, samīca, atstāj atpūsties istabas temperatūrā 15 minūtes. 3. Kabačus sagriež garās lentēs un apber ar trešdaļu sāls, ļauj atsuloties uz tīra dvieļa, tad nosusina. 4. Sagriež tomātus, un uzber pāri palikušo sāli. 5. Picas mīklu samīca, tad uz ieeļļotas cepešpannas saplacina un izrullē pēc iespējas plānāku. 6. Pa virsu liek kabaču lentītes un tomātus. 7. Cep krāsnī 25–35 minūtes, līdz picas maliņas ir zeltaini brūnas. 8. Pāri sadrupina kazas sieru un pārber melnos piparus, pasniedz ar svaigām bazilika lapiņām. 200 g miltu 50 g olīveļļas 100 g ūdens 1 g cepamā pulvera 200 g kabaču 150 g dzelteno tomātu 70 g kazas siera 1 tējkarote sāls 1/2 tējkarotes maltu melno piparu • svaigs baziliks pasniegšanai Mana Izvēle S LAEBNAA S C % 25

Citi bukleti Maxima

Jaunākie bukleti