Ceptas aprikozes
ar šokolādes
mērci un
saldējumu
Recepšu
platforma
tiešsaistē
Vienkārši pagatavojams vasaras
deserts, ko var papildināt ar
riekstiem vai granolu, bet šokolādes
mērces vietā var izmantot karameli.
maxima.lv/koest
4 PERSONĀM
PAGATAVOŠANAS ILGUMS: 35 min
Sastāvdaļas
y 600 g aprikožu
y 60 g sviesta
y 2 ēdamkarotes
mandeļu skaidiņu
y 4 ēdamkarotes
brūnā cukura
y 100 g tumšās
šokolādes
y 50 ml saldā krējuma
y saldējums
pasniegšanai
Pagatavošana
1
Aprikozes pārgriež uz pusēm, izņem tām
kauliņus. Liek cepamajā traukā.
2
Katrā pusītē liek pa mazam gabaliņam sviesta.
Pārkaisa ar brūno cukuru un mandeļu skaidiņām.
Cep 200 °C temperatūrā aptuveni 15 minūtes.
3
Pagatavo šokolādes mērci. Karsta ūdens peldē
izkausē šokolādi, kurā iemaisa saldo krējumu.
4
Izceptās aprikozes atdzesē 10 minūtes un pasniedz
vēl siltas ar šokolādes mērci un saldējumu.
2€49
Aprikozes
Iepakojumā,
1 kg
8
269€
-39%
5,38 €/kg
4,38 €
Saldējums MĀJAS
konfekte Gotiņa
500 g
LOTERIJA
129€
-28%
12,90 €/kg
1,79 €
Šokolāde LAIMA
rūgtā
70 %, 100 g
* Cena pie preces norādīta ar atlaidi. Piedāvājums neattiecas uz SUPERCENAS un SIRSNĪGA IZVĒLE precēm.