Dziedātāja un
jaunā māmiņa
Adriana Migläne
iesaka
LATVURS N
ZEMNI
Lieldienu.
FRANGIPANS
ar Zemnieku
olu likierag
saldējumu
OARDAIS LENURS
ULIIRS
ZEMNIEKU
OLU LIKIERIS
4 porcijām
(atkarībā no formiņu lieluma)
SASTĀVDAĻAS:
olas- 2 gab
cukurs- 100 g
sviests- 100 g
mandeļu milti- 140 g
amaretto liķieris vai
mandeļu aromāts
PAGATAVOŠANA: Istabas tempe-
ratūrā, ar lielu miksera ātrumu, sa-
puto sviestu līdz tas kļūst gaišs un
gaisīgs. Turpinot putot, pa vienai
pievieno olas. Pievieno liķieri vai
aromatizētāju, iesijā miltus un sa-
maisa. Sapilda formiņās un cepj
cepeškrāsnī 150- 160 grādos 30
minūtes līdz zeltainai garoziņai.
ZEMNIEKU ZEMNIEKU
MNIEKU
Labu apetīti!
Frangipanu atdzesē un pasniedz
ar Zemnieku olu liķiera saldējumu
pēc vēlēšanās var piėvienot mandeļu
skaidiņas, svaigas ogas vai mērci
MĒS IESAKĀM IZMĒĢINĀT ARĪ
POPULĀRO EGGNOG KOKTEILI
ZEn
ZEMNIEKU
U ZEMNIEKU
ZEMNIEKU
ZEM
1.Sagatavo: Zemnieku olu
liķiera saldējumu, 4 olas, 500 Z Atdala olu dzeltenumus
ml piena, 100 ml viskija,
vaniļas cukuru, muskatriekstu. sakuļ, ja vēlas var pielikt
no baltumiem. Dzeltenumus 3.Katliņā karsē pienu (vēlams
treknāku 3-4%). Pievieno olu 4.Kad maisījums nedaudz at-
dzeltenumus, kad uzkarsis,
liek maltu muskatriekstu
dzisis, pievieno viskiju. Sa-
maisa un liek «atpūsties»
mazliet cukuru.
ZENNIEKU
NIEKU ZEMNIEKU
EKU
ZEMN
ZEMNIEKU
ZEMNIEKU
ZŁ
5 Nem Zemnieku olu liķiera
saldējumu. Liek vismaz 300 ml,
ja vēlas krēmīgāku, tad vairāk. iepriekš sagatavoto masu. Olu 7. Visu salej glāzēs, atlikušās
6 Blenderī liek saldējumu un
baltumus saputo un pusi pie-
vieno. Visu sablenderē kopā. Dekorē ar ogām vai mērci.
olu baltumu putas liek virsū. 8.Neaizmirstam pievienot
mīlestību!o
Lai labi garšo!
ZEMNIEKU
ZEMNIEKU
ZEMNIEKU,