Augšupielādējiet trūkstošu bukletu

Maxima buklets - 16.01.2020. - 29.01.2020. - lpp. 14 - VAIRS NAV SPĒKĀ *

Maxima buklets - 16.01.2020. - 29.01.2020. - lpp. 14 - VAIRS NAV SPĒKĀ *

1 ... 14 ... 25
Maxima buklets - 16.01.2020. - 29.01.2020.. 14. lapa.
1 ... 14 ... 25

Pārlūkojiet šo Maxima bukletu, kas derīgs no 16.01.2020. līdz 29.01.2020., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 24 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Maxima veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 24. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Maxima veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

* Ir spēkā sekojošos Maxima veikalos:
 
ODA AVOKADO Ja dārzeņi un augļi būtu kinozvaigznes, tad avokado būtu visslavenākais. Bez tā neiztikt ne Ķīnā, kur, kā statistika vēsta, pieprasījums, salīdzinot ar laiku pirms desmit gadiem, audzis vairāk kā tūkstoš reizes. Bez tā nav iedomājama nevienas hipsterīgas kafejnīcas ēdienkarte. Un bez tā grauzdiņš ir… vienkārši garlaicīgs grauzdiņš. Ne vienmēr ir bijis tā. Mēs tos iepazinām tikai pirms 25 gadiem, pārējā pasaule par tiem sajūsmā ir vien gadus desmit. Izņemot Dienvidameriku, kur avokado ik dienu galdā likts gadu tūkstošiem. Arheologi pat atraduši liecības par tā ēšanu 10 000 gadu pirms Kristus. Šīs ogas nosaukums ir atvasināts no navatlu valodas (cilts, kas dzīvo Meksikā un Salvadorā) vārda āhuacatl, kā viņi apzīmē arī sēkliniekus. Spāņu konkistadors Fernandess de Ovjedo, iespējams, ir pirmais eiropietis, kas 16. gs. sākumā nogaršoja avokado, savos pierakstos atzīstot, ka tam ir “ļoti laba garša”, – vēsta BBC. Kad pagājušā gadsimta 60. gadu beigās avokado, nodēvēti par “avokado bumbieriem”, pirmo reizi parādījās britu lielveikalā, kāda angliete tos bija sutinājusi vīnā un pasniegusi ar vārīto krēmu. Vari iedomāties viņas sašutuma pilno sūdzību veikalam! Apmēram pirms gadiem sešiem septiņiem līdz ar #eatclean parādīšanos instagramā un Gvinetas Paltrovas pārtapšanu no kinozvaigznes par dzīvesstila guru, avokado kā raķete uzšāvās slavas debesīs. Tur tas ir joprojām. Ir jau arī par ko šo milzu ogu mīlēt. Tas ir jaunatklājis Grauzdiņu Vienkāršo! Uzliec uz svaigi apgrauzdētas maizes avokado šķēles vai rupji saspiestu ar dakšiņu, papildini ar pikantāka siera šķēli, piemēram, Čedaras vai Džiugas, vai kūpināta laša gabaliņus, un tad jāsāk baidīties, ka tiešām mēli nenorij. Slavenais Londonā dzīvojošais ebreju šefpavārs Jotams Otolengi (Yotam Ottoleghi) grauzdiņam, kas pirms tam ierīvēts ar ķiploku, pa virsu ziež sviesta un avokado biezeni. Sablendē divus gatavus avokado ar četrām ēdamkarotēm mīksta sviesta, pievieno mazliet citrona un nedaudz laima sulas, dilles, estragonu, sāli un piparus. Pa virsu vēl uzliek sagrieztus tomātus, kaperus un nedaudz laima sulas. Citā pasaules malā Austrālijā dzīvojošais šefpavārs Mets Prestons (šova Labākais no labākajiem Austrālijā zvaigzne) taisa švītīgas ceptās siermaizītes. Pa virsu avokado šķēlēm sadrupina vēl gorgonzolu un cep krāsnī līdz siers izkusis. Nu tad uzmanāmies, ka mēli nenorijam! 14

Maxima bukleti

Populārākie bukleti