Maxima buklets - 19.12.2019. - 01.01.2020. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Maxima buklets - 19.12.2019. - 01.01.2020. - VAIRS NAV SPĒKĀ

1 ... 6 ... 25
Maxima buklets - 19.12.2019. - 01.01.2020.. 6. lapa.
1 ... 6 ... 25

Pārlūkojiet šo Maxima bukletu, kas derīgs no 19.12.2019. līdz 01.01.2020., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 24 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Maxima veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 24. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Maxima veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Grāmata “Annas Pannas kūkas un ne tikai” nopērkama MAXIMA veikalos. Annas Pannas ķirbja kūka 120 g paniņu 400 g ķirbju biezeņa 2 olas 100 g olīveļļas 150 g gaiši brūnā muskovado cukura 250 g baltā cukura 110 g sviesta (istabas temperatūrā) 400 g miltu 1 tējkarote sodas 1 tējkarote cepamā pulvera 1 ēdamkarote kanēļa ¼ tējkarotes muskatrieksta šķipsna sāls Krēmam: 250 g sviesta 200 g pūdercukura 50 g kļavu sīrupa 500 g “Rasas” krēmsiera 1 vaniļas pāksts Vispirms izcep ķirbi, pēc tam to atdzesē un sablendē. Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 °C temperatūrai. Divas 24 cm/dm kūku formas noklāj ar cepamo papīru, maliņas ietauko ar sviestu. Bļodā iesijā miltus kopā ar sodu, cepamo pulveri, kanēli, muskatriekstu un sāli. Atsevišķā lielā traukā liec sviestu kopā ar cukuriem un eļļu. Samaisi, līdz izveidojas krēmīga masa. Pievieno olas, paniņas, ķirbju biezeni un visu iemaisi. Beigās pievieno sausās sastāvdaļas un rūpīgi iecilā. Mīklu lej sagatavotajās formās un cep krāsnī 35–45 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē. Pagatavo krēmu. Bļodā saputo sviestu kopā ar izsijātu pūdercukuru, kļavu sīrupu un sēkliņām no vaniļas pāksts. Puto 5 minūtes, līdz krēms ir kļuvis viendabīgs. Pēc tam pievieno krēmsieru un turpini putot, līdz izzuduši visi kunkuļi. Atdzisušos biskvītus sagriez divās daļās. Pirmo kārtu liec uz kūku pamatnes vai šķīvja. Smērē virsū ¼ krēma un izlīdzini, pa virsu nākamo biskvīta kārtu, un tā turpini, līdz viss sasmērēts. Dekorē ar apceptām ķirbju sēklām, riekstiem, karamelēm vai ogām. 6

Maxima bukleti

Populārākie bukleti