Maxima buklets - 05.12.2019. - 18.12.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

Maxima buklets - 05.12.2019. - 18.12.2019. - VAIRS NAV SPĒKĀ

2 4 5 ... 33
Maxima buklets - 05.12.2019. - 18.12.2019.. 2. lapa.
2 4 5 ... 33

Pārlūkojiet šo Maxima bukletu, kas derīgs no 05.12.2019. līdz 18.12.2019., lai iepazītos ar jaunākajiem piedāvājumiem. Šīs akciju bukleta 32 lapās jūs atradīsiet labākās preces no kategorijas Pārtika. Ja vēlaties ietaupīt jau nākamā Maxima veikala apmeklējuma laikā, noteikti izskatiet visu bukletu no 1. līdz 32. lappusei. Ja vēlaties iepirkties gudri un ietaupīt naudu, kad nākamreiz dosieties uz Maxima veikalu, nepalaidiet garām bukletu, kas piedāvā daudz izdevīgu cenu un brīnišķīgu atlaižu. Apmeklējiet Mans Buklets katru dienu, lai nepalaistu garām lieliskas akcijas, ko piedāvā jūsu iecienītie mazumtirgotāji.

Piparkūku siera kūka Kad svētku laika piparkūku krājumi ir jau pārpildījuši traukus, iesakām no tām pagatavot šo brīnumgardo kūku. 2 Pamatnei: Krēmsiera daļai: 300 g piparkūku 80 g izkausēta sviesta 800 g krēmsiera 250 g pūdercukura 100 g piparkūku 1 tējkarote vaniļas cukura 10 g želatīna Pagatavošana: 1. Pagatavo kūkas pamatni. Sasmalcina piparkūkas, izkausē sviestu, ko pievieno piparkūkām, un visu kārtīgi samaisa. Liek 20 cm/dm kūkas formā, nopresē ar karoti vai pirkstiem. Liek ledusskapī sastingt. 2. Pagatavo siera kūkas masu. Želatīnu aplej ar aukstu ūdeni un ļauj uzbriest. Lielā bļodā liek krēmsieru, pūdercukuru un vaniļas cukuru, sakuļ ar mikseri viendabīgā masā. Tad masai pievieno ļoti smalki sadrupinātas piparkūkas. 3. Uzbriedušo želatīnu karstā ūdens peldē silda, līdz tas ir pilnībā izkusis, tad iegūto maisījumu pievieno visai siera kūkas masai, kārtīgi izmaisa. 4. Krēmsiera masu lej uz piparkūku pamatnes kūkas formā un liek ledusskapī uz nakti sastingt. 5. Pirms pasniegšanas dekorē ar putukrējumu un piparkūkām.

Maxima bukleti

Populārākie bukleti