Svētku vakariņu
plate
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 bagete, 50 g sviesta,
1 glāze Deluxe Pesto, 200 g
Deluxe Cheddar siers,
200 g pildīta Brie Deluxe
mīkstā siera, 100 g Deluxe
salami desas, 100 g Deluxe
Prosciutto San Daniele
vītinātās gaļas, 1 glāze
kornišonu, 1 buntīte redīsu,
1 glāze artišoku seržu, baziliks
Pagatavošana
1. Bageti gareniski sagriež
uz pusēm, apziež ar sviestu
un iepriekš līdz 200 °C
sakarsētā cepeškrāsnī grauzdē
10 minūtes, līdz tā kļūst
kraukšķīga. Izņem, apziež ar
pesto un sagriež gabalos.
2. Nomazgā redīsus. Čedaras
sieru sagriež kubiņos un
izvieto platē kopā ar pildīto
Brie sieru, salami desu,
vītinātu gaļu.
3. Papildina ar kornišoniem,
redīsiem un artišoku serdēm
un pasniedz kopā ar
apgrauzdēto maizi.
Čedaras siers
Nogatavināts
18 mēnešus
2
29
400 g | 1 kg = 5.73
29