Zivju triloģija
Sastāvdaļas 4 porcijām
1 iepakojums savvaļas laša
filejas, 4 šķēles šķiņķa Deluxe
Serrano, 75 ml piena, 150 ml
eļļas, 1 ⁄ 2 citrona, 1 ĒK medus,
1 TK sāls, 2 ĒK graudaino
sinepju, 2 TK čili skaidiņu,
1 ķiploka daiviņa, 4 šķēles
kūpinātas foreles, 1 šalotes
sīpols, 50 g sviesta,
1 paciņa Svētku dārzeņi Deluxe,
1 ⁄ 2 TK muskata, 3 ĒK olīveļļas,
8 garneles Deluxe White Tiger
Pagatavošana
1. Savvaļas laša fileju sagriež
4 gabalos un katru no tiem
aptin ar vienu šķiņķa šķēli.
No piena, eļļas, citrona sulas
un miziņas, medus, sāls,
graudainajām sinepēm, čili
skaidiņām un ķiploka pagatavo
„ātro” majonēzi. Sastāvdaļas
iepilda augstā traukā un
sablendē, līdz izveidojas
biezas konsistences masa.
Foreli sagriež mazos kubiņos
un sajauc ar majonēzi.
2. Sakapā šalotes sīpolus,
apcep sviestā, līdz tie kļūst
caurspīdīgi, pievieno Svētku
dārzeņu maisījumu, tad sāli
un muskatu. Pannā vispirms
apcep eļļā izveidotos laša
tītenīšus un pēc tam garneles.
No
3.04
No
20.03
3. Lasi un dārzeņus izvieto
traukā. Pārlej lasi ar
1 ēdamkaroti pagatavotās
foreļu majonēzes un
izdekorē ar garneli.
Baltkāju garneles
ar čaulu
1229
800 g | 720 g | 1 kg = 17.07
24
Avokado eļļa
529
250 ml | 1 l = 21.16